Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyi Cicih

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 04 April 2012 10:36:45

Nyi Cicih ti isuk pundung
Mun ditanya jawabna ngagerung
siga ratu maung anu ditundung
Kabeh anu ningali bingung,
Dijero dada rasiah gumulung,
Mana mimiti mana tungtung
Teu puguh usik teu jelas juntrung
Bapa jeung ema na menta tutulung
Siang na kakarak jol kurunyung
Mama ajengan nu rek nyobian nulung
Nanya ka nyi Cicih nu keur humarurung
Bari disebul ku haseup roko daun kawung
Lalaunan nyi Cicih nangtung
Ngaku cenah Rarasaan na bingung
Pikiran maneh na linglung
Tuluy cipanon na nyurulung
“Mama, abdi dicandung..”

Komentar (2)

Mahpudin
hahahaha... gumantung neda pinulung kanu agung... heuheuheu... ceuk mama teh.. heuheuheu...
Mustika Kurniarasa Haroeni
Hahaha,, dikinten teh di gegel Maung,, Horeng Gering Dicandung,,,