Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Neng Komariah

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 03 April 2012 22:59:41

Etanenengkomariahtatanggiabdilamunnyariosdukakumahadacerewednatehkabinabinamaninengterewelangaslibaceodinasamenitkecapnatehmaningaburudulsigamitraliur.... dugi ka eungap ngadangukeun na ge...

Komentar (10)

Nur Achmad Rus
moal ngomen uing mah, .... alus ! teruskeun pek...
R Okke Chandra
hahahahaturnuhun ang Nur Achmad Rus :)
Yoenni Yoeningsih Oeyoen
sami sareng kang Raden...noroweco...;-)
Jejen Jaelani Wargadipura
Halah leres ning eungap maosna ge....
Bening Selakshahati
sae- sae pangersa dugika abdi tilu kali maosna beuuuuu
R Okke Chandra
Mimosa Fudica hen gao xin ren shi ni! hehehehehehe
Yoenni Yoeningsih Oeyoen
thang ran...meithien wo khuai le..ckckck
R Okke Chandra
HaturnuhunkasungkunkasadayanuparantosmasihanjempolsarengcommentnamugiaditangtayungankuGustidinasagalalengkahna *saur Neng Komariah
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
wahbenerbenersaepisandugikamacanakedahnganggekacamatakudasaemanstabzzzzz............
Mahpudin
asamacasmstiabganutaramakespasimatakjangarkanauteuknage... heuheuheuheuheu....