Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mindo.....

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 03 April 2012 03:32:51

Belewer...belewer...batu nu asalna tina canggeuman lengen kenca katuhu dibalangkeun. Teng waja anu nyurungkuy di beh lebak kacehcer pisan. Soldadu anu aya dina luhureunana laju tarurun muru kuring sabatur-batur. Memeh nepi kana mumunggang terus diperekpek.

Wirang mah wirang. Maenya soldadu rempeg pakarang siga kuring kudu ngalawan budak 7 taun? Atawa paling kolot oge 12 taun? Najan kitu, da pancen sangkan Israel raya jaya salawasna. Urang tewakan. Ceuk komandan oge tembak, tong mangmang atawa hariwang. Tah ieu nu pang leutikna katewak cuang potong-potongkeun leungeun jeung sukuna.

"Pletok..pletok..". Leungeun jeung suku kuring di teunggeul ku pohpor bedil. Kuring teu bisa ngajerit deui. Nyeri liwat saking. Ku Lanceuk terus dirawu. Pes..we.

Tilu taun ti harita, kuring masih terus maledogan soldadu Israel. Malah urut tatu ayeuna nambahan digenep tempat. Potong tulang kabehanana oge. Kabeh tatu saban poe ngaluarkeun seungit ngadalingding. Babaturan saentragan jeung lanceuk geus tumpur kabeh. Ku eroh, ku getih jeung ku sakabeh tulang potong ditebusna Palestina teh. Jang anjeun.