Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cinta Terlarang

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2012 22:02:17

“kang.... abdi tos cape susulumputan kieu”
“Sing sabar geulis, kapan anjeun terang akang nyaah pisan ka anjeun teh?”
“Muhun akang, terang abdi ge.... ngan...euhhh...”
“Akang ge ngartos geulis, wayahna nya? sing sabar”
“Teu kiat abdi teh akang, salembur geunjleung ngomongkeun urang”
“Nya wayahna, atuda kumaha atuh cinta urang teh tos lalakon na kieu”
“Haduh akang... kumaha atuh abdi isin pisan ku sadayana”
“Nya kapaksa kieu cinta, kedah susulumputan urang teh”
“Bapa sareng ema tos terangeun kang kana cinta urang teh”
“Teras kumaha?”
“Nya diseuseulan abdi.. hiks akang.... abdi teh nyaah ka akang”
“Tos ulah nangis geulis, cep! terang akang ge, sabar nya.....dedeuh teuing”
ceuk Somad bari ngarangkul ka Ujang nu ngagukguk ceurik harita.

Komentar (5)

Elis Sri Yovita
cinta sejenis..
Eman Rais
Hooorrr, kutan nyi Ujang geulis nyah.
Lies Tjandra Kantjana
Beu..........
Eman Rais
Sssttt neng Lies, ngalieuk atuh ieu akang Eman. Huh abong geulis manis, jaba nonggongan buleud soca oge kawas anu sedep ka cakcak weh neng kayungyung mah. Ih.
Munggaran Alfatih Z
halaaaahhhh ngajedak sugan teh sanes cinta terlarang model kieu...