Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Maca Koran

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2012 18:23:10

Abah katingali keur kumat kemot, siga nu ngagerentes ngomong sorangan basa maca koran, Ambu panasaran, "Ngaos Naon abah? mani khusu pisan sigana?". "Ieu Ambu... geura nya.. yeuh dangukeun, urutan penyebab perceraian di Jawa barat teh nomer hiji kusabab faktor ekonomi, nu kadua kusabab Perselingkuhan, nu katilu persoalan ketidak harmonisan pasangan, nu kaopat yeuh ambu... poligami! ", "Teras?" ceuk ambu bari mencrong ka abah, "enya, kasimpulan abah mah sederhana wee", "Nyaeta??" taros Ambu, " Heu'euh mendingan poligami daripada Selingkuh mah!", "Sae Abah... bade?", "hehehehehehe teu langkung ambu.." ceuk abah bari kalamar kelemer.. "PLAK!!!"

Komentar (17)

Yusef Muldiyana
Saha nu bade poligami?
R Okke Chandra
ang Irman Dimyatie cenah mah... wkwkwkwkwk
Mahpudin
Mantap eta PLAK...!!! heuheuheu....
R Okke Chandra
muhun ang Apoedy ka aos na mah ngan plak, ngan efek na buncunur! hahahahah
Mahpudin
da ku baki.. di takolna.. saatos ngasongkeun cai... hahahaha....
Neneng Sitanggang
hehehe... kabayang ramo ambo ngagempeng na taar abah..
R Okke Chandra
halah mani sadis neng Neneng Sitanggang teh geuningan hahahahaha
Neneng Sitanggang
kang Rd okke.. tiada maaf bagi yg polygami mah.. hehehehe..
Munggaran Alfatih Z
ih...c abah mani pikaresepeun pisan tungtung sapatu nyaaa
Eel Nurlaela
Mantabppppph ! tah ! abah !
Jejen Jaelani Wargadipura
Hahaha...tuurutan mah Ustad Anom ti gerlong geura, tos ngawayuh, teras mirak nu sepuh, nu dipirak diruju deui janten nu anom, tuh pan janten pabaliut....heuheuheu...
Rochaeni Neni Albanjari
asa sering mintonkeun ngawayuh Kang...heuheu ci abah deuih meni heroynya...
Cinn Nice
abdi mah pami gaduh maru atoh, tiasa di kuah kieuh, etang2 pembantu gratis heuheu...
Jejen Jaelani Wargadipura
Hahaha...leres tah Bu Cinn Nice... ngagajih pembantu mah sabarahaeun.....
Lies Tjandra Kantjana
Wah Kang Jen, ke kadangueun ku si Euceu.......
Puri Kania Pramanik War
hehehe..... ulah geruh Teh Lies Tjandra Kancana Sudarma, bilih pun bapa diseuseulan
Rochaeni Neni Albanjari
Sssst...Kang Jejen Jaelani War, eta aya neng Puri Kania Pramanik War sareng Teh Lies Tjandra Kancana Sudarma, abdi oge ngiring ngadangukeun ieu teh hehehe...