Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Randa Soré

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 02 April 2012 00:17:15

Hiliwir angin maturan Ki Haji ngalamun di tepas imah, bari seuri sorangan. Sadar. Luak-lieuk, tuluy manteng deui pipikirna. Ti saprak ka manéhna, réa ngaléos soré-soré. "Gara-gara Nyai Randa, tanaga badag tur hadé, lain céwé matré," gerentes haténa.

Panglipur haté Ki Haji, bener geulis, teu réhé. Pinter nutu jeung nyekel halu. Jaba anak hiji, teu susah marabna. Ras inget haréwosna, "Ki Haji, abdi moal aya carekeun, asal tong sangsara. Alim orokan deui, matak moal téréh kendor, rada awét sosonoan." Ki Haji kerung deui, hariwang réa gosip jeung curiga. Jol téh Asép Satpam seuri, "Ki Haji! Iraha kaditu deui?"

"Isuk, pasosoré!" Pokna. Gebeg, reuwas.

Komentar (13)

Mochamad Ziaulhaq
Yusef Muldiyana II, Anugrah Nunu, Ki Jante Arkidam, Lenny Magdaleni, Rifan Sahrony, Dhipa Galuh Purba, Liman Sanjaya. Haturnuhun jempolna. -hehe
Mochamad Ziaulhaq
Bunda Unie, haturnuhun. Ke' angsulanna dianter ka sakola. :p
Bunda Unie
mangga..diantosss..hehehe
Mochamad Ziaulhaq
Bunda Unie, saurna tos sakantenan kanu rekening BJB. #dibungkusdauncau.
Bunda Unie
whuahahahahasseeek..kantun dipurak wae ath,nyak!! siiip lah...
Mochamad Ziaulhaq
Nunks Surya Anugrah, nuhun Teh. Sakantenan, bilih bade ngiring murak sareng Bunda Unie. -haha.
Bunda Unie
Yuuu marrreee wil maksi ksadayana
Irman N Dimyatié
:"Randa; subuh, beurang, sore, jeung peuting."
Bunda Unie
Kang Irman...intina mah randa forevah cnh,nyak! Xixixi
Irman N Dimyatié
:"Tah eta, Bunda Unie. Hahahaha....."
Bunda Unie
Ehm...awas tah kang Irman bilih ngiring kabengbat deuih xixixi pisss aaah
Mochamad Ziaulhaq
Irman Dimyatie, Bunda Unie: eh ieu mah fikmin, fikmin. Lamun aya nu kaidean, di luar tanggung jawab penulis. -hahaha.
Mochamad Ziaulhaq
hatur nuhun ka sadayana. Baktos! :-)