Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sakompet...

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 01 April 2012 10:56:13

Jeger..jeger. Dua kali. Pelor karet ti Pasukan Anti Huru-hara nenggel pisan kana pingping jeung tonggongna. Disalemetkeun kuduaan babaturanana. Dibawa ka tukangeun kantor Angkatan Laut. Pas hareupeun Gedung DPR. Jigana lamun henteu kaburu, boa bobor karahayuan. Taun 1998 kuring milu abring-abringan. Bari gogorokan "Reformasi...Reformasi..Reformasi.."

Tanggal 28-29 Maret, opat belas taun ti harita. Ningali mahasiswa ngalabring deui. Rongkah, mani aya mobil didurukan sagala. Ayeuna mah ningalina ti Gedong sabrangeun Kantor Angkatan Laut. Asa keuheul jeung cua.

Komentar (10)

Eman Rais
Ngan waktuna wungkul anu beda, sumangad jeung cedana mah sarua keneh keneh kehed.
Nasrul Jatnika
Abah Eman Rais, nyaeta sesah pisan milari anu istiqomah dina perjuangan. Kahayang mah ganti gawe teh kajeun.. ngan ari istiqomah kudu jejem..Hesseeeee..
Elis Sri Yovita
nuju janten mahasiswa keneh mah semangat, tos beres kuliah ....ngahuleng
Eman Rais
Kedah mendakan anu MDB masa depan bengras ulah anu suram ki Nasrul. Sok komo sapertos anu digambarkeun ku ni Elis Sri Yovita mah
Tatang Sumarsono
Dina pulitik mh sesah milari nu istikomah, Ang.
Nasrul Jatnika
Nyaeta puguh Ceu Elis Sri Yovita, di kuliahan teh teu aya jurusan "pibeunghareun". Mun aya mah sigana pada nebak.
Nasrul Jatnika
Ang Tatang Sumarsono, aya saleresna mah, mung teu acan pada terang. Harepan aya keneh.
Nasrul Jatnika
Ang Iwan Hanjuang, Ang Maman Gantra, Ang Jojo Johari..sareng sadaya kanca FBS anu ngajempolan, diduakeun sing kagentosan deui ku jempol anu langkung sae..
Asep Tohidin
ah tos tong diemutan nusaemah urang teraskn brkarya dina pidangan basa sunda tea.. Urang buraholken sgala rupina didieu.. Bade sgala rupi topik.. Bade politik, bodoran, imajinasi...mmmm bebas didiemah.. Mamanawian tiasa silih tuker pikir jeng urang.. Urang sanes kitu...
Nasrul Jatnika
Ang Asep Tohidin...teu pindo damel.