Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sono Ka Anjeun Na

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 30 Maret 2012 23:25:09

Mun seug aya tujuh guriang baris masrahkeun layang salaka domas ka kuring, Pastina bakal disanggakeun ku kuring ka anjeun geulis.... teu, teu butuh kuring mah ku harta jeung banda, teu butuh kuring mah sagala jimat kasakten, ngan cinta ti anjeun nu di arep arep teh....

Cenah seug aya tujuh gunung nu nyungcung ti tungtung ka tungtung, moal hanteu ku kuring ditaekan keur anjeun, Seug lamun tujuh buana kaluhur kahandap kudu kuring ider keur neangan anjeun, pasti dilakonan. Yeuh ieu tingal aya tujuh juta bentang nu muruluk sapajang jalan ku kuring dipulungan keur anjeun

Duh kakasih nu dipikacinta, hanjakal ieu kasono pegat dina tikoro, teu kedal, teu ngucap, teu ngocap, Tah ieu kanyaah kuring peuting ieu kuring tuliskeun di awang awang , di katumbiri, di langit na langit, dina poek na peuting, sugan jeung sugan anjeun ningali gurat jeritan kasono kuring.

Komentar (16)

R Okke Chandra
keur anjeun nu diantos unggal dinten unggal wengi
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ehm....bagja temenan si Anjeun nu dipikasono
R Okke Chandra
*abdi mah kalah sedih..... neng Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
teu kedah sedih sugan sareng sugan énggal tinemu kabagjaan tiasa tepang sareng nu dipikasono
R Okke Chandra
amiiin, wios teu dipalire ku dipikasono ge abi mah... ningal anjeun na wae tos bagja abi teh...
Tiktik Rusyani
Kedah dilisankeun atuh Kang Rd Okke Chandra, supados dumuk "Ya" atanapi "Tidak"na waleran tinu geulis teh.
R Okke Chandra
"Tidak" cenah :)
Tiktik Rusyani
Euleuh, deudeuh teuing. Teu kabitaeun ku pangruruba. Wilujeng ngaheruk atuh, hehe.
Teti Taryani
Teu weleh tibelat...
R Okke Chandra
teu sawios wios, da kanyaah abdi mah teu aya bates na
Basyar Isya
Kade tah, Ang Rd Okke Chandra. Pami ku barudak ABG kiwari mah sok dikomen kieu, "Lebay.com," cenah. He he he .... Pan barudak ayeuna mah mun bogoh ka hiji wanoja teh, cekap ku ngucapkeun kieu, "Lo mau ga jadi cewek gue?"
R Okke Chandra
Muhun kang Basyar Tos teu jaman romantisme mah sigana
Basyar Isya
Muhun, da barudak ayeuna mah mun bogoh teh cekap ngangge jurus "Padu Jekuk" tea geuing, Ang Rd Okke Chandra.
Bunda Unie
Seredeeeet!!!!! Jebred!!!
Basyar Isya
Kitu oge tiasa, Bunda.
Munggaran Alfatih Z
Leuh..eta si jungjunan mani seseepan heuheuehu