Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lutung Kasarung Jaman Kiwari

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 30 Maret 2012 22:37:42

Isuk isuk Sunan Ambu geus elekesekeng kabingungan neangan anakna Guruminda nu ngaleungit teu aya tapakna, ku Sunan Ambu kabeh bujangga jeung pohaci di kahyangan dikerahkeun keur neangan guruminda, Aki lengser ngilu pahibut nelponan kaditu kadieu, sajam dua jam masih keneh teu kapanggih tah Guruminda teh. Bada Asar jol pucungul Guruminda teh jebul, " Na Timana ari anjeun anaking kasep??? ", "Ti Warnet mamih! ngap date status fesbuk, teras chat sareng purbasari kabogoh abdi!", "???? euh dasar budak jaman ayeuna!" gerendeng Sunan Ambu keuheul.

Komentar (4)

Yusef Muldiyana
Katipu tah Guruminda, padahal account Purbasari mah uing nu nyieun hahahaaa....
Jaladara Nitis
"Tos timana atuh, ari hidep, anaking?" " Tos ngiring Demo. Piraku Ambu teu uninga, pan tos jamana ayeunamah"
R Okke Chandra
heu heu heu....
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
mantaps...