Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Beda Pisan

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 30 Maret 2012 22:14:39

Bedana nu ngora jeung nu kolot dina urusan satia : Nu ngora mah hayang bisa satia ka kabogoh, tapi teu bisa, ari nu geus kolot mah hayangna teu satia, tapi teu bisa bisa, kapanggih wae!

Komentar (13)

Yusef Muldiyana
Nu ngora teh satia ka mantan kabogoh atawa ka salaki, Kang Rd Okke Chandra?
R Okke Chandra
hahahahaha nyentug pisan nya??? :) hahahaha kang Yusef Muldiyana mani langsung kahiji ngomentaran na!!!! :) nuhun kang!
R Okke Chandra
Nu jelas mah sanes ka euis lah setia na kang Tatang Sumarsono hahahahaha
Yusef Muldiyana
Hahaha... nyentug kana jajantung
Tatang Sumarsono
Euis disebut-sebut deui, euy. Hayoh, Is, maju!
R Okke Chandra
asa can mendak kang. fikminer nu namina euis teh.....
Tatang Sumarsono
Maké nyebat tacn mendk, Gan, éta sakitu ngabarabatna. Moal mendak sotéh Euis Sumarsono.
Munggaran Alfatih Z
matakna mendingan muda salawasna sajah heuheu
R Okke Chandra
aeh aya widadari kuring... :) neng Munggaran
Munggaran Alfatih Z
wuuuaaaahhhhh gubrag....asa ngapung ;P
R Okke Chandra
sumuhun upami ngapung ge akang teu heran, da kamari di foto geuning Munggaran teh gaduh jangjang nu endah...
Is Tuning
uing mah satia. Satia pisan ka tiap kabogoh téh..
R Okke Chandra
percanten ang Is Tuning mah... hahahahahaha