Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sisi Lain Nu Demo

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 30 Maret 2012 17:41:39

Itu geura ? mani pakupis leungeun massa nu karak demo di DPR.... mani paboro boro, mani sumanget pisan katingali na teh, pabeulit silih sedek silih dedet paheula heula hayang kabagian.........amplop... beu?

Komentar (5)

An Diana Moedasir
eusina saratus rebuan, kitu? kabita.... hayu atuh demo :p demo masak :D
Yogi Supryadi VedanaKartasasmitha
hahahahaha kataji pisan ki..................abdi nyakseni nu jiga kitu....
Jojo Johari
Apanan sanggem barudak nu sok ka kota mah disebatna oge proyek. "Aya proyek, euy!" pokna bari ngiwir-ngiwir amplop ..heuheuheu hareueuh?!
Kinkin Abdul Hakim
Tadi abdi ngiring demo...alhamd...wareg nyobian kueh hasilna...xixixixixixi
Meila Handayani
amplop kosong tateh nudibagikeun mah..eusina geus dicokot ku uink hihihihi