Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Genit

Kénging Hadzy Dkc Propitious
Dipidangkeun dina lapak 29 Maret 2012 11:10:17

" Idih papah genit suka nyiumin kucing,mamah jadi iri ingin dicium kuda. . . " Teu sawatara lila paling dua sareupna maranehanana geus aya di Pengadilan agama...

Komentar (16)

Mahpudin
hahahaha... garede ambek hayang heureuy jigana mah..
Hadzy Dkc
@ Ang Apoedy.muhun rupina,aya nu katohyan...duka carogena midua kitu. . .janten bojona hayangeun males kenging nu langkung nyaeta kuda. . .
Bunda Unie
Hareueueuh!!! Ampuuuun!!!
Irman N Dimyatié
:"Papah jeung Mamah saruana resep kana sato nya..."
Hadzy Dkc
1@ Bunda Unie. . . Bakating ku soak eta teh janten we kitu. .
Hadzy Dkc
2@ Irman Dimyatie. . .padahal saleresna sato tiasa diangge eunteung keur prilaku manusa. .
Hadzy Dkc
3@ Hatur nuhun nu tos zakat jempol. . .
Yusef Muldiyana
sebritis panginteun nya pasangan eta teh?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
beu...gara-gara hoyong dicium kuda sareng sok nyium ucing janten pepegatan
Hadzy Dkc
1@ Ang Yusef. . Kantenan pisan anjeuna teh sele bitis ucing srg kuda. Hehehe. .
Wawan Setiawan Husin
asa papasangan kebon binatang nyah! mangga galih... nyium ucing, nyium kuda, nyium hayam, hayam deui.. hhihihihihi...!
Hadzy Dkc
2@ Ambu Nyimas KRY. . .rupina kitu pisan nanging duka seueur teuing nongton film Animals fashion kitu. . ?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
aya bahan kitu tah...
Hadzy Dkc
nyaeta atuh,,,ambu,duhy tos teu pararuguh we dunya teh.heheheh
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
leres...
Hadzy Dkc
Duh hapunten Ang wawan. . .rupina kitu pisan. .