Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jamparing

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 28 Maret 2012 16:17:46

Jeprutt!!!! Crebbb! ngadadak karasa aya nu nojos ngajedud kana angen, barang dilirik horeng aya panah kayas nancep jero jeung pageuh dina hate, "beu, geus katojo deui wae kuring ku jamparing asih ......."

Komentar (33)

Meila Handayani
#eaaaaaaaa jleb
Riyono Afdfvm
halah..jamparing nu kasabara hiji ang
Rin Riani
Beu,... meni bangenan,...
R Okke Chandra
ke... *ngetang heula.... hiji! wkwkwkwkw sami nu kayas sadayana kang Riyono .......
R Okke Chandra
Sigana nu manahna murid Eyang Dorna, Sniper.... da eta deui eta deui nu nanceb teh..... boa boa srikandi?....
Tien Widartini Darodji
haduh ,timana wae atuh nu mentangkeun panahkayas teh meni dugi ka reuteum kitu?
R Okke Chandra
sigana mah nu eta eta keneh teh Tien da panah teh wangun na, kelirna dugi ka peurihna sami... hahahahaha
Mustika Kurniarasa Haroeni
Abi nyumbang panah nu hejo atuh,, hahaha
R Okke Chandra
alah... hahahahahahaha... ni hejo atuh Mustika???
Mustika Kurniarasa Haroeni
Hahaha,, eta kagungan nyi roro kidul hahahaha
R Okke Chandra
haduh halah ieung, nu ieu kumaha atuh? *ngebrehkeun 999 panah kayas...... hahahahahaha pas sarebu.. tapi bet hejo hiji... *ka idean ku sarebu kembang Endah Dinda Jenura
Mustika Kurniarasa Haroeni
Hahahaha,,,,
Remi Sadkar
Sing Rajin Latihan Ngagiwar Gan Rd Okke Chandra, Bilih sering raheut manah wae, hariwang......wwkwkwkwk
Remi Sadkar
Atanapi sakali-kali Gan Perbueun nu mentang gondewa, supados giliran batur nu kajamparing.....hahay!
R Okke Chandra
hahahaha alim ah, tos liren manah abi mah, tos gentos nganggo tumbak ( sapertos kang Tatang Sumarsono mun nuju moro )
Yetti War
heu heu heu teu tiasa di cabut atuh kang eta pana madu anu nancleb teh ............... tresna nu kareueut mangga wilujeng
R Okke Chandra
neng Yetti War, pami teu dicabut sieun infeksi... hahahaha mun bareuh kumaha????
Yetti War
moal bareuh kang da etamah sanes jamparing racun eta mah asih si madu
Dewi Mentari
Kayas mindo rupina mah....
R Okke Chandra
naon Kayas Mindo teh neng Dewi Mentari??? :) teu patos ngartos...
Dewi Mentari
Muhun...jamparing kayas dina mangsa begér mindo. Heuheu! Piss ah...
R Okke Chandra
oooh, hahahaha duka tah da abi mah disebat beger mindo mah tos elat pisaannn... tapi da ari jamparing asih mah sok kitu.. kakalayangan kamana we.. mun seug kaleresan keuna, dijamin galauwww.....
Remi Sadkar
Kalauw sudah galauw bisanya cuma berkicauw lama-lama suara parauw, haruslah minum cingcauw seperti Mustika sang kerbauw ...." Kalouw sampe dia dateng pasti kacouw!...ohohohohohhoho
R Okke Chandra
huahahahahaha har?? kunaon jadi kitu tah kang Remi ??? seueur teuing nganggo lipstick sigana bwahahahahahah!
Dewi Mentari
rupina mindo anu kesekian kalinyah kalow begituh mah..
Mustika Kurniarasa Haroeni
@kang remi,, ai nuju ngigau tong minum cingcau bilih diseruduk kerbaw,, hahaha
Tatang Sumarsono
Nu matak, Gan Okke Chandra, Akang mah salamina sok nganggo body protector, ngarah dada teu katembus panah. Berekah, dugi ka ayeuna Akang mah salamet. Ngan anu rada salempang téh sieun aya tomcat kayas ... he-heh.
Munggaran Alfatih Z
Jiaaaaaaaakkkkkhhhh enyaan ieu mah Kang Rd Okke Chandra nuju kayas na teh hadeuuuuhhh
Remi Sadkar
Wa perbu Tatang Sumarsono, Saurna ulah ditepak kawas maehan reungit, bilih kayasna nyaliara saawak-awak....heuheuheu
Yanti Sri Budiarti
Atuh golepak...:)
Lies Tjandra Kantjana
Duh Rade Okke, eta jamparing tiasa dicabut ?
Herdi Pamungkas
kedah nganggo rompi anti peluruh, tong bujeng jamparing timah panas wae janten tiis...
R Okke Chandra
Ih kang Herdi jamparing cinta mah duka kaliber sabaraha, teu aya nu teu teurak... Sakandel naon ge tembus puguh