Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wilujeng Wengi Cinta

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 27 Maret 2012 21:56:25

Nu diantos atos sumping, bungah hate kajeun ngan saukur rasa nu bisa ditepikeun liwat kocap nu ngan tilu kecap : Wilujeng Wengi Cinta.

Komentar (15)

Munggaran Alfatih Z
asa aya aroma kayas ti palih dieu yeuh....
R Okke Chandra
ah Munggaran mah mani hebat daya penciuman na... :)
Munggaran Alfatih Z
xixixixi atuda asa mani harianeun kang Okke kakayasan
R Okke Chandra
30 tahun deui masih kieu teh Mung.. hahahahaha moal robih sakedik ge
R Okke Chandra
Neng Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu bade ngiringan kayas deui wengi ieu???
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
sami sareng tiung abdi atuh
R Okke Chandra
oh muhun nya??? :) hebring
Jaladara Nitis
Kang Rd Okke Chandra, damang?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
kitu, raraosan mah biasa da
Irman N Dimyatié
:"Hahahaha... ieu mah kayas semu tutung, Ang."
R Okke Chandra
eis itu geura aya baraya ti Subang... daaamang kasep!!! mugia sawangsulna ang Jaladara Nitis....
Jaladara Nitis
Nuhun ah pami damang mah. Pangesto aya hibar.
R Okke Chandra
iih iraha atuh nya tiasa papendak? da ari Subang teh paragi ameng sayah baheula teh keur jaman budak
Jaladara Nitis
Keun sugan, tos waktosna mah panginten tiasa pendak. Percanten, da Kang Rd mah gening lampar. hehe!
R Okke Chandra
aminnn aminnn