Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Muka Panto Langit

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 27 Maret 2012 04:14:15

Clak hérang ka ati suci, sumedi sumerah diri. Kusabab hirup lantaran, gering deui bongan sorangan. Gingsir ku lalandi, ligar kembang keur usumna.
Pok ti katuhu, "Mangga mugia bakti." Bray caang alam kekembangan. Nu di kénca, "Sumangga urang sasarengan, Kang." Bati bogoh sakalian ulin, susuk-mutu timburuan, kabengharan kangoraan.
Angin basisir gugupay papasangan. Nebak diri, sugan keuna hiji teu lapur hiji deui. Hayu berang hayu peuting, malati kembang kawangi, jatnika sapapanjangna.
Gancang titi surti mihapékeun diri ka Gusti. Bisi sangka sorangan, lalandian béda rasa, seja pitulung-Na.
Jug kuring nangtung, "Syahraspati kadieu! Urang bareng muka panto langit, jeung bapa salawasna!"