Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sono

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 26 Maret 2012 23:34:04

Enya ge anjeun teh jauh, tapi dina hate anjeun ngageugeuh pageuh, enya ge anjeun teu katingali, moal bakal jalir hate ieu kana janji, "wilujeng wengi kanyaah" enya ge anjeun ngan ukur kalangkang, dina hate ieu anjeun rumingkang.

Komentar (21)

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
wilujeng wengi..dipangwalerkeun tah
Skylashtar Maryam
tah ieu fikmin kayas oge
Is Tuning
Hadeuuuuh.... sono téh tétéla matak galow nya kang ?
Eman Rais
"wilujeng wengi kanyaah, sing enggal damang sabihari. Aamiin."
R Okke Chandra
hatur nuhun Nyimas, aya ku bageur @Ishtar : sanes kayas ieu mah, beureum luntur... kacampur biru sakedik :), @kang Maman Gantra: yu urang kakayasan? wkwkwkwk, Kang Eman kumaha upami janggotna di cet kayas???... Is Tuning : ahahahaha, Sono mah da personal territory, janten galau ge tos biasa....
Iwan Hanjuang
sisinanteneun romantis...? xixixixixixi
Dewi Budi
romantisss abisss.........
R Okke Chandra
*imut ngagelenyu " haha kang Iwan nu kieu teh namina Cinta tanpa batas, teu ngagaduhan ge tetep nyaah, tetep cinta, da cinta mah sanes ketok mejik...
R Okke Chandra
Neng Dewi Budi pasti ngiringan sono da pasti nya??? tapi duka ka saha
Eman Rais
Kapan wengi Salasa ki Iwan Hanjuang , biasalah janggot abah oge matak kayas. Katambih aya neng Dewi Budi, lain salah teuing emang.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu téa atuh sugan mah pang bagerna wé
Rochaeni Neni Albanjari
haduh nu sono meni romantis kieu...wilujeng wengi
R Okke Chandra
Tuh ari urusan cinta mah keiu yeuh, teu ngora teu kolot, teu geulis teu kasep, sadayana pasti ngagoak lah.... da tanagi cinta teh tiasa ngabedahkeun situ, ngacak sagara, sanggup malikkeun gunung... sanes kitu?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
sanéssssssssssss
R Okke Chandra
ehehehe neng Neni Geo Albanjari bade ngiringan kayas?????
R Okke Chandra
Tapi duka ketang nu di pikasono na ge sigana mah kalahkah ambek! hahahahaha biasa lah istri.. sok aneh pangadatan...
Dewi Budi
Hirup KAYAS.........!!! hehehe.........
Rochaeni Neni Albanjari
bade ningalikeun we heula...heheh...mun kayasna tos wareg di akang, bade ngiringan
R Okke Chandra
Euh neng Neni pameget sapertos abdi mah kayas na teu seep seep, diajar ku pun biang janten sinatriya, upami tos pok, kedah tanggel waler, sanes lebay deuih, tapi satia tuhu kana prinsip... atuh ngantosan abi seep kayas na mah tiasa 30 taun deui!!! wkwkwkwkw
Rochaeni Neni Albanjari
sippp...wios atuh moal ngantosan, mangga we, abdi mah ningalikeun wungkul heuheuheu...
R Okke Chandra
Hahahaha eta geura... Cenah bade maturan?