Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cinta

Kénging Rd Okke Chandra
Dipidangkeun dina lapak 23 Maret 2012 23:34:02

Ika teu pernah ngarti kunaon manehna mani kagum kabina bina ka Edi, sa prak kapanggih ti mimiti Edi teh teu pernah bisa leupas tina ingetan Ika, enya ge dina kanyataan na mah Edi teh teu sugan ningali sabeulah mata ka Ika, teu oge Ika leutik hate, kalah beuki kagum jol terus ngarasa mikacinta, secret admirer cenah ceuk batur mah.

Unggal aya kasempetan, cicing cicing Ika ngirimkeun pesen kanyaah jeung rasa kagum na dina wall facebook edi, teu sugan diwaro, nya teu nanaon ceuk Ika, da Ika sadar lamun nyaah tur mikacinta mah teu meunang ngarep nanaon. Sakapeung Ika nunjukkeun eces yen manehna suka, oge ngan dijawab tiis, tapi teu oge Ika nyeri hate sabab ngarasa yen mikacinta mah teu meunang menta balesan, Ika sadar lain hak manehna nangtukeun Cinta, sadar yen sajatina manehna nu dipilih ku cinta.

Cinta emang aneh jeung telenges, Ika nu cinta tetep mikacinta Edi nu teu ngabogaan cinta.

Komentar (5)

R Okke Chandra
hatur nuhun jempol na, ieu nuju nyobian nyerat fikmin pola benten ti sasari, diajar ka neng Endah Dinda Jenura, kapungkur di comment cenah fikmin abdi teh sok tara aya tokoh na... ieu hasilna, punten upami seueur keneh kakirangan....
Bunda Unie
Lunya tuing Ika..pesen bwt Edi "Berasa Okke lu!!!" * mksdna berasa oke!!! Ahahaha
R Okke Chandra
hahahahaha ni kitu ih Unie, ulah nyandak nyandak nami sayah atuh neng??? hahahahahahaha motor teu tinggaleun???
Bunda Unie
Ehm...eta motor!!! Sgn teh udh hilang dr memori...halaah...xixixi
Munggaran Alfatih Z
mani tragis ckckckc manawi teh bade kayas tungtung na