Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keukeuh

Kénging Liezbella Swanzen New
Dipidangkeun dina lapak 22 Maret 2012 22:41:41

Aya ku hemeng nenjo si Ujo ayeuna. Teu sirikna unggal peuting manehna ngaca, buuk di tanco meni kulimis, teu poho make minyak nyongnyong nu seungitna ngelehkeun minyak nu matak ngagebrugkeun widadari ti langit.
"Kamana, Jo?," ceuk kuring barang nempo manehna ngaleor ka panto hareup, peuting ieu. Kuring nu keur udud jeung ngopi di ruang tamu, ukur bisa olohok pas si Ujo nyarita, "..tong nanya ayeuna, can puguh da," bari ngaleos indit. Naha asa teu nyambung rarasaan teh eta jawaban? Kuduna ge, ka anu,ka ditu,ka dieu, naha bet kitu jawabanna?. Tapi, kuring teu loba tatanya deui, jep, jempe.
Peuting beuki kolot. Kolotrak, aya nu muka panto hareup. Korejat, kuring ngorejat reuwas, dipegatkeun tina pangimpian dina korsi tamu. Sihoreng si Ujo karek balik. Katempo paromanna semu nu nguluwut, langsung muru ka kamarna. Tuluy kuring pindah ka kamar, teu nanya si Ujo da hayang buru-buru neangan ngimpi deui. Barang ret ka panto kamar si Ujo nu melenge, ka intip si Ujo keur ngagerendeng ngadoa sanggeus solat. Hawar-hawar kadenge doana teh kieu, "Duh Gusti, lamun seug manehna teh pijodoeun kuring, mugi dideukeutkeun jeung kuring, tapi lamun manehna lain pijodoeun jeung kuring, mugi dijauhkeun..jeung jodona, tuluy deukeutkeun jeung jodokeun ka kuring..,"
Naha atuh, panon ngadadak cenghar, teu kuat tuluy ngabarakatak, akey-akeyan. Eta gening jawaban robahna si Ujo salila ieu. Alus kituna mah, panceg kana kahayangna.

Komentar (15)

Iwan Hanjuang
Plot cariosna sae Neng, mung panjang teuing kanggo FBS mah.
Akoer Lah
Ciwit wae Kang Iwan! sok kajongjonan kitu ari nulis teh, cekeng ge dina ms word heula, "notebook" na angge atuh tong tina hp wae! jadi moal kasair dina web na!
Liezbella Swanzen
Oh kitu?.. Kedah di edit deui panginten hhee... Haturnhun kang Iwan diuningaan..
Akoer Lah
Naha hilap dai atuh? apanan maksimal 150 kecap, sok ngisinkeun wae ah!
Liezbella Swanzen
Bp...lola tuda... Kesel pisan ngantosanna heheh..
Liezbella Swanzen
Maklum tos wengi pa.. ;)
Iwan Hanjuang
lebar Neng ke moal ka arsip ku admin, ari panjang teuing mah,Plotna sae pisan..
Liezbella Swanzen
mhun..mhun.. Bade diedit deui... :)
Akoer Lah
ditingal di leuit web fikmin, eta aya 272 kecap & 1776 karakter!
Liezbella Swanzen
Euleuh geuning... Heheh....
Yusef Muldiyana
Liezbella Swanzen New hueheueueueu... resep pisan lah dongeng aya tanco-tancoan teh asa wararaas emut ka Charles Bronson, hanjakal dongengna kirang panjang, teu wareg maosna... panjangan deui lalakonna tilu tikel deui mah hehehee...
Liezbella Swanzen
Duh, kumaha ieu teh, saur kang iwan srg bp akoer kedah dipondokan, .. Pami kahoyong kang Yusep kedah dipanjangan... Hheee... :)
Maman Gantra
Rupina, maksad Kang Yusef: Lian ti dipondokkeun deui, Teh Liezbella ngadamel oge versi carponna -- nu langkung panjang deui ti ieu naskah. Manawi...
Liezbella Swanzen
Oh, kitu panginten rupina kang maman, didamel carpon hhee...
Maman Gantra
Yaktos, Teh Liezbella. Didamel carpon oge.