Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rujit!

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 22 Maret 2012 20:03:41

Réang dina TV. "BBM Menjerat, Sembako Menjerit." Ditembangan ku politisi, miceunan budah sungut nu rewog ku kakawasaan. Rujit!
Singpasuliwer batu jeung orasi omong bari emosi, teu kawasa ngadémo kahayang Dunungan. Ditéwak!
Rahayat leutik katincak, jalma leutik musmus katincak deui. "Pelit, Medit, Kucrit!" Pok kuring bari miceun puntung roko.
Teu jauh. Polisi gagah tegep ngabring nguriling ngajaga bénsin. Bénsin dukungan kuring.

Komentar (12)

Ki Hasan
Asik Kang Mochamad Ziaulhaq. Aya sakedik "singpasuliwer". Jigana maksud "tingsuliwer". Ari "sing" mah jiga kieu, "Sing saha jalma anu ..."
Iwan Hanjuang
Pating suliwer ge tiasa..
Mochamad Ziaulhaq
@ki hasan. Haturnuhun éditanna, baktos. #singpasuliwer, kedahna Tingpasuliwer.
Ki Hasan
sanes, pilih "tingsuliwer" atawa "patingsuliwer"
Maman Gantra
Numawi, Kang Mochamad... Kitu.. Rupina, kiwari mah nuju usum rarujit... Hehehe... Wilujeng. Diantos fikmin sanesna.
Mochamad Ziaulhaq
Diedit: Singpasuliwer, kedahna Tingsuliwer. Tiasa oge, Patingsuliwer. Nuhun @ki hasan, @iwan hanjuang. (*)|ƾìíîïƿº°˚˚°º=»(y).
Mochamad Ziaulhaq
Kang @maman gantra, sumuhun seueur nu rujit. Ciri sakola can maksimal hasilna. Nu SD can hasil, sabab réa kénéh nu bingung mana tempat sampah jeung walungan. Nu kuliah kitu kénéh, réa nu kuliah angger korup, ngakalan jalma leutik, jeung téréh maké peureup, batu. Réa nu boga ageman, teu amanah: saruana. Pohara manusa! #kaasupkuring, meureun.
Mochamad Ziaulhaq
Ka palawargi jempolers, hatur nuhun. Kadé jempolna bilih kakantun. -sip.
Lies Tjandra Kantjana
Haar, Dunungan Kang? Atuh ngahuleng sareng teu sangki wae panginten nya Kang muhamad Z.
Mochamad Ziaulhaq
Téh Lies, sumuhun pisan teu nyangki, komo ngaduga mah. Karunya naek waé ВВМ™ téh. Turunkeun kitu, dunungan téh? #barimawaspanduk.
Kang Bibih
Rakyat leutik jadi korban pulitik. BBM subsidina dicabut duitna rek dikarakyat miskinken nubarodo ngarah menang sora da cenah ceuk nuteungartimah boga pamingpinteh berehan. Teukarasa ngusapan bari neke. Padahal mun seug bener nyaah karahayat matak naon minyak hasil bumi urang teh tong dijual ka deungen ari rakyat sorangan sina kalaparan mah beu... Pan loba kakayaan urang salian ti minyak bumi ge na saha nu ngahakanna nya?
Mochamad Ziaulhaq
@kang bibih, éta pisan! Sigana nu ngahakanna jurig jarian nu boga sanghiang tikoro sagédé gunung éverést. Matakna, sagala dihakan: gunung, cinyusu, laut, leuweung, tatangkalan, sasatoan, jeung batur sorangan. #barikeuheul.