Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pegat Duriat

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 21 Maret 2012 15:56:36

Langit angkeb nyumputkeun haté nu binasa. Jol angin gugupay, ngabéjaan yén waktu nepi kana lawang pileuleuyan. Baheula kungsi ngabudi ucing, teu wani pok rumasa taya rarampaan. Ayeuna, duriat bobor karahayuan. Ditutup ku carita nu nyelek sukma, nyeletit kanu ati. “Kang, naha meni téga?”
Seblak nu ditanya. Keclak cimata ti juru harepan nu leupas ngawang ka panto langit. Keukeuh haté hésé dibohongan. Buah ati geus nyangsang dina pipikiran. Duriat geus ngait ka langit, nu dianteurkeun ku sujud sadrah. “Néng, bongan saha nyolok mata buncelik, teu ngaragap rasa Kaula.” Simpé.
Di wétan, caang bulan ngudag nu ngahariring di juru peuting. Leumpang, lungsé.

Komentar (5)

Ki Hasan
Kuanon pegat nya?
Mochamad Ziaulhaq
Ki Hasan, ku Mister Iyus...
Mochamad Ziaulhaq
Iwan Hanjuang, Akoer Lah, Asep Komara, @Kang Ties, Jojo Johari, Yayan Rusyana, Neni Geo Albanjari, haturnuhun jempolna. kade kakantun.
Mochamad Ziaulhaq
Apoedy Sarah Ihsan, hatur tangkyu. #jempol.
Mochamad Ziaulhaq
Haturnuhun ka palawargi sadaya. Mangga, jempolna tiasa dituker sareng kupon ввм™ subsidi. -hehe