Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salah Mayar Parkir

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2012 08:46:59

Di sisi jalan. Burber mobil jeung motor, paheula-heula moro téréh. Pabaliut nu laleumpang, silih berik muru waktu jeung kasempetan. Geus kaimpleng macét jeung riweuhna waktu harita. Dina parkiran, di jéro mobil sédan . "Nong?" Nu lalaki nanya, bari semu imut ngudak neuteup kana mata. "Naon, kang?"

"Kagungan artos dua rébu teu?" Pokna. "Dua rébu? Kanggo naon kitu, kang?" Éta nu rambut panjang ngarumbay, jangkung geulis malik héran. Kerung halisna nu ngajélér paéh, ngantos waleran. "Hmmm, kanggo parkir dina haté énong!" Ceuk si lalaki bari némbongkeun beungeut ngagoda manja.

Na jol pok téh tarik, "Naon! Ngan dua rébu! Sanajan bogoh gé moal dimumurah. Disaruakeun jeung ka tukang parkir! Kaluar ayeuna kénéh!" Belenyeng sédan indit, ninggalkeun nu keur gagaro bari olohok reuwas.

Komentar (6)

Ki Hasan
Mantap Kang Mochamad Ziaulhaq. Lanjut!
Mochamad Ziaulhaq
@ki hasan: haturnuhun, nyungkeun bimbinganna.
Maman Gantra
Hahaha... Tegep, Kang! Sarupaning fikmin kayas nu dipasieup ku elmuning Raja Gombal. Wilujeng!
Mochamad Ziaulhaq
@Maman Gantra: nuhun kang, miceunan karesep dina fikmin, komo mun kanu geulis mah. -héhé. *ngudak: kédahna ngudag.
Mochamad Ziaulhaq
@Jempolers: hatunuhun ka sadayana.
Mochamad Ziaulhaq
@Jempolers: haturnuhun ka sadayana.