Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kapaur

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2012 13:57:49

"Mama, ayeuna abdi tos sawawa. Raraosan sagala elmu ti mama tos diseuseup. Pamugi mama ngawidian, abdi aya kahoyong muka pasantrén sapertos mama. Kanggo waragadna mah pan aya pamuntangan nu di dayeuh" Ceuk budak ajengan nu panggedéna dina hiji soré.
"Ulah jalu... Geus mending cicing jeung mama, urus ieu pasantrén. Tingkatkeun kualitas santrina. Mama yakin hidep pasti bisa."
"Naha kunaon mama jiga nu abot abdi ngadirikeun pasantrén deui téh?"
"Yeuh jalu... Geus loba pasantrén dimana-mana. Sakola diunggal tikungan. Gedung yayasan patingjungkiring. Heueuh alus maksudna mah. Ngan mama mah melang, sing karunya ka para patani. Pan lolobana bangunan diurang mah ngagusur sawah, ngabaréd gunung jeung ngaratakeun pasir. Komo hidep bakal ngawangun téh dimodalan ku urang dayeuh. Ulah jalu, sing ajeg panceg mapay galur urang mah. Geus jalu ulah ingkah!"

Komentar (3)

Maman Gantra
Sae oge angle, Kang. Benten ti nu ilahar. Tegep!
Taufik Hidayat
Hatur nuhun wadia balad jempoler. Nyanggakeun fikmin basajana. Kang Maman Gantra... Ah asa aya nu kirang wae puguhan padahal tos digulanggaper.
Taufik Hidayat
Adudududuh... Aya pangersa kang Tatang Sumarsono ngajempolan. Neda piwurukna juragan...