Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngaéstokeun Amanat

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 16 Maret 2012 09:36:43

"Jang ! Bapa amanat, mun seug nyarita, omat Kudu dipikir heula, ulah asal nyarita, masing asak mikirna,“ Ceuk Mang Juha Ka Anakna. "Mangga Pa ! diéstokeun pisan". Hiji mangsa, Mang Juha jeung Anakna keur siduru, anteng duanana ngasur-ngasurkeun suluh kana pirunan, duanana ting baretem, geus rada lila kadéngé Anakna Mang Juha nyarita: "Pa ! abdi aya picarioseun, kénging ?". "Satungtung ngeunaan kamaslahatan mah, pok caritakeun !". "Puguh ieu cariosan téh kacida maslahatna"."Heueuh geura pok caritakeun !". "Abdi ningali aya hiji barang nu hurung ngacleng !". "Barang naon, Jang?". “Muhun barang hurung ngacleng, eunteup kana tungtung sarung Bapa". "Koréjat !", Mang Juha ngoréjat, tuluy ngilikan tungtung sarungna nu geus kaduruk, bari semu keuheul Mang Juha nyarita: "Naha lain ti tadi ngabéjaan téh"."Ih apan saur Bapa, dimana badé nyarios hiji perkara kedah diémut-émut heula, sateuacan pok dikedalkeun".

Komentar (11)

Oman Abdurahman
"Salagi" bs Sundana bisa make kecap "Satungtung"
Wangsa Susena
Aeh muhun nya ! kecap lagi mah kamalayon panginten nya kang ?..hatur rebu nuhun kang Oman Abdurahman. kana koreksina..diestokuen pisan kang !...
Godi Suwarna
:"Hahah...! Tamiang meulit ka bitis...! Siiip dekh, Yayi...!"
Wangsa Susena
Haturnuhun Kang Prabu Godi Suwarna, diantos ah pangaping sinareng koreksina.. hatur salam baktos kasanggakeun.
Elly Elawati
Heuheu..
Wangsa Susena
he he...wilujeng enjing Teh Elly Elawati,
Elly Elawati
Wilujeng enjing pa ustadz..
Lies Tjandra Kantjana
Aduh...Abi mni raos gumujeng Kang Wangsa........
Wangsa Susena
Mangga nyanggakeun teh Lies Tjandra Kancana Sudarma. ngan kade eta tungtung sinjangna .sami kaduruk... he he .
Maman Gantra
Hahaha... Tulat-tulit tulalit tea rupina, Kang...
Wangsa Susena
Muhun kang Maman Gantra.. rupina mah kitu pisan, he he..