Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sad Movie

Kénging Echa AnggieAni
Dipidangkeun dina lapak 14 Maret 2012 08:37:14

Masing rada heran Nining unggeuk basa Totong, salakina, ngajak nongton bioskop di Cihampelas teh. Rek teu heran kumaha boro-boro jang nongton pan salawasna didagoan ku seeng nyengsreng. Teu kaop aya duit leuwih aya we kabutuhan rumah tangga nu kudu ditedunan. Maklum boga budak opat teu sirikna kudu bisa meber-meber totopong heureut. Rumasa teu ilubiung neangan pikeun resiko dapur. Unggal usik nyieun skala prioritas. Miheulakeun beuteung daripada beungeut. Tara ieuh diwedak, komo disipat. Isukna, bubar sakola, ngahaja barudak dititipkeun ka ninina. Jam dalapan leuwih pilm mimiti diputer. Can saparapat jam karasa hape ngageter. SMS asup. “Ayang, besok Akang ke situ yach. Ini lagi ngolo dulu Si Aceuk nonton. Akang ‘lembur’ besok. Ok?”. Nining bati cirambay. Tepi pilm beres panonna masih beueus. “Urang jajan baso heula, Bu. Har, naha Ibu mah kalahka sedih? Pan happy-ending?” tanya salakina daria. Nining ukur ngagerentes, “sad movies always make me cry, Kang…”.

Komentar (22)

Bunda Unie
Deudeuh teuing sad movie teu tamat2 saumur2 eta mah...beuh...
Èka Anggiani Iman
aeh.. Bunda Unie... komo nuy tunggara di tungtung nagara mah, nyak? xixixi
Èka Anggiani Iman
ang Jen, jempolna sae... Bade baso?
Bunda Unie
Nyak,pisuuuun....ditung2 nagara fikmin, lapak FBS teu bs dbuka!!!! Hik hiks menyebalkan teu bisa mikmin t bs ngomen ah... Sok asa hyg ngabeubeutkeun!!!
Budi Mugia Raspati
ieu bioskopna pasti Ciwalk 21..mikminna edisi evergreen love song..
Mahpudin
salah sms ieu teh???
Irman N Dimyatié
:"Bade tumaros, nongton bioskop atanapi nongton film? Upami nongton bioskop teu kedah meser karcis. Tiasa di luar we hahahaha...."
Èka Anggiani Iman
K Budi Mugia Raspati, ciwalk lima lawe aya teuuu? edisina leresss :-)
Èka Anggiani Iman
K Apoedy Sarah Ihsan, salah soal panginten xixi...
Èka Anggiani Iman
Kang Angin eh lepat... K Irman Dimyatie... halah... kakantun sakecap ... nongton ka bioskop maksadnaaa... huhuhu... :-)) nuhun ... bakat ku hoyong iso... iso ora iso mesti 150...
Èka Anggiani Iman
jempollers... mangga cek sms terkirim anda... kade lepat kintun... kalahka ka mahmud *mamah muda
Wawan Wr
Pengalaman pribadi boa2...:)
Èka Anggiani Iman
P Wawan Wr Tara ngadon ka cihampelas abi mah... di misbar bae...*gerimis bubar
KUSWANDA
halaaaah aing, mah, ngasms ka ayang2 bet ka kirim ka ayang1, kumaha deui yeuh ngolo si Aceuk........heuheuheuehu
Èka Anggiani Iman
kang Kus Wanda, sing tarapti atuh... :-))
Èka Anggiani Iman
kang liman... Hatur nuhun... *baso?
Èka Anggiani Iman
kang iwan hanjuang...
Godi Suwarna
:"Siiip dekh...! Sim uing mah kayungyun ku kalimah nu pamungkas...!"
Iwan Hanjuang
Boney M - Sad Movies Sad Movies Sad movies always make me cry Sad movies always make me cry He said he had to work, so I went to the show alone. They turned down the lights and turned the projector on. And just as the news of the world started to begin, I saw my darling and my best friend walking in.
Eman Rais
Mangkana ulah sok pangangguran nyimpen nomer hape jikan dina hp kadua. Kapan anu kadua mah keur nyimpen nomer hape ayang1, ayang2, ayang3. Heug teuing arek nepi ka weureu oge.
Dédén Abdul Aziz
"Meber-meber totopong heureut", ungkarana top pisan. Tapi rada menghuleng bada kalimah "Can saparapat jam karasa hape ngageter". Awalna katinggal point of view-na orang ketiga, tapi di ahir janten Totong...
Entjep Sunardhi
Lalakon nu bohong teu weleh katoong, nu linyok osok katonjok ku peureup sorangan nu kalepasan.