Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Too Young To Be Married

Kénging Echa AnggieAni
Dipidangkeun dina lapak 13 Maret 2012 09:43:58

Beres popoe urut ompol, can mandi-mandi acan, manehna tuluy ngabubur. Poe ieu orokna mimiti dibere dahar. Tipung beas dicaian, diuyahan. Dekul ngabubur. Sakeudeung ge beres. Gaur budakna ceurik. Lumpat muru kamar. Katembong salakina tibra. Teu kaganggu saeutik oge. Paingan bau miceun gening orok teh. Laju diombehan. Tuluy dimandian. Terus dihuapan. Ludang lading. Bajuna kalotor deui. Teu pati daekeun. Bubur diasaan. Molelel. Manehna ngabirigidig. Paingan atuh dilepehkeun. Nyangsaya, bari nyusuan orok di tengah imah. Play Station urut salakina maen, kuntung roko, gelas kotor, piring kotor, koran, patulayah tengah imah kontrakannana. Beuki karasa heurin ku motor paranti ngojeg salakina nu can dikaluarkeun. Kadenge salakina hudang. Nagih kopi. Bari ngais orok manehna ka dapur. Pre gelas peupeus. Gantawang salakina nyarekan. Semu ceurik manehna ka tepas. Lar, Dewi babaturan sakelasna ngaliwat. “Moyan, Ning? Ka sakola heula nya. UN pelajaran IPA…”, ceuk manehna.

(fikmin edisi pra-UN, belajar daaaaak! tong ogohan ae...)

Komentar (51)

KUSWANDA
eta budak ceurik mani ngagaur....handaruan sigana heuheuheu
Iwan Hanjuang
Too Young to be married,to young to be free the cats, ngabagi cinta teh hese..
Èka Anggiani Iman
kang Kus Wanda, kedahna koceak kitu nya? hihii.. PD amat... padahal tos diwartosan ku kang Godi yen b sundana standaaaarrrr... huhuuhuuu... *wios nya?
Èka Anggiani Iman
pak Iwan Hanjuang... but never be too old to learn yeahhh...
KUSWANDA
asa ngadangu sora maung, ngagaur teh heuheuheu..
Èka Anggiani Iman
:-)) naon atuh nu leres...? hihiii
Wawan Wr
Deudeuh teuing, brarti mun skola mah karek kls 3 smp nya???
Budi Mugia Raspati
Aya rencang nu standar..hehehe.da raos.. resep maosna..jempol Teh
Rohaendi
tah... catetan kakina asa rada ngaganggu yeuh. (ceuk kula eta geh)
Bunda Unie
pernikahan dini??
Rohaendi
ceurik orok mah ''goar'' atawa ''ngoar'' neng. Meureun
Iwan Hanjuang
ari gaur mah maung:Gaur na maung bayangan. orok mah ngear atanapi ear..
Day Subangkit
pami goak kumaha Ang Rohendi?
Èka Anggiani Iman
kang Wawan Wr, bet asa piraku ari budak ehde mah... heu... minimal esempe panginten? *hadeuh... kamana indungna atuh nya?
Èka Anggiani Iman
Kang Budi Mugia Raspati, SNI Standar Nulis (tanpa) Improvisasi tea ieu mah kang... *hiks...
Èka Anggiani Iman
Kang Rohendi Pandeglang, saena tong nganggo footnote nya? heu... urang delet wae?
Èka Anggiani Iman
Kang Iwan Hanjuang, tah ngear mah langkung pas panginten? nuhun kang....
Èka Anggiani Iman
Day Subangkit, goak segoak-goaknyah? heu... nuhun ah..
Èka Anggiani Iman
Bunda Unie, sanes... pernikahan Tanti... hihihiii
Bunda Unie
wkwkwk...
Bunda Unie
k klinik moal,cyyyiin??? rindu uiyz hahaha
Akoer Lah
Eta mah lagu The Hollies : http://www.youtube.com/watch?v=VhBFWW4AJkQ
Ummi Annadzriel
Neng Echa, duuuh ....si geulis mah bikin Ummi kagagas geuning ! Sakitu ge bet sadrah ngurus orok bari ngaulaan salaki, tah ...leresan di tepas nu matak ngangseg ka Ummi mah, ngahelas .....! Jempol kangge neng Echa saopat-opat ti Ummi.
Èka Anggiani Iman
bunda... No dance! Nuju u te es... Kang Akoer...akur pisan! Nuhun. Stock www.com na seueur... T Ummi...sanes hiji dua nu kieu teh... Mugi enggal neraskeun ka paket B atanapi C... Hehe...
Bunda Unie
Owh...eikeu g moal k klinik,da...hehehe
Ummi Annadzriel
Mhun nya, kdah pisn eta mh! Sambung duä we mdah2an sing haroyongeun nambhan elmu pangaweruh.
Jojo Johari
Tu yang tu bi merid teh kawih saha, nya? ..heuheuheu
Èka Anggiani Iman
Nining Meida kang Jo...
Mahpudin
Halaaaahhhh.... tu yang tu yang... hiks...
Èka Anggiani Iman
ayang ayang gung, kang apoed...
Èka Anggiani Iman
jempollers... Nuhun... *kopi?
Endah Dinda Jenura
fikmin pak pik pek nu eduuuunnn...
Èka Anggiani Iman
eh, cho edj... Cik lah eta orok teh ceurikna kudu kumaha? Heu... Trus saking ku asin kaci teu pake istilah molelel... *nuhun...
Endah Dinda Jenura
ceurik mah emmhh... hing? goak? ear? oa ? hahha! gaur mah hewani teuing najan sok dilarapkeun ka jalmi oge... asin... pangset? ngadelesin?
Iwan Hanjuang
Endah Dinda Jenura, kitu nyah? biasana ge hing gajah ceurik, gaur orok leweh, ear singan ngahinghing,aw dinda kaciwit.........maonnya?
Endah Dinda Jenura
ih kang Iwan meni pangset, wkwkkwk!
Èka Anggiani Iman
ahaha... Atuh karunya paingan eta orok aya nu nyebut maung... Nuhun... Mang iwan.., hing? Merk singlet panan? Xixixi... *halah singlet c akang mani pangset, nyaan cho...
Endah Dinda Jenura
sami siga abi sigana, tacan ibak, hahha!
Is Tuning
.. kahayang mah : sakola > kuliah > gawe > kawin > boga budak ari na ieu kajadian : sakola > boga budak > kawin > nganggur :)
Èka Anggiani Iman
yey sami bujig ateuh... Haa.. Kang is tuning, sakola-boga budak-kawin-dianggurkeun... @_@
Is Tuning
kedah dianggurkeun heula samentawis mah, bilih anakan deui.. rabeng.. ha ha
Èka Anggiani Iman
hahaha., *meungpeun carang ku ayakan
Maman Gantra
Naon, nya? Tragis? Ironis? Atanapi naon? Pokona: Sae, Teh! Tegep. Matak ngangres. (Mugia bae abdi ditebihkeun tina kalakukan lalaki sapertos kitu. Amin).
Kania Rucita S
Hahahaha, sae pisan, mugi sanes pangalaman pribadi, teh!
Lies Tjandra Kantjana
Muhun nya Kan eta mh llki egoist !..Sampurn pisan teh Echa..Jempol...
Godi Suwarna
:"Waas judulna, laguna teras kapireng sabot maca ieu fikmin. Kacipta pakepukna. Siiip dekh...! Mung, leres, sim uing kaganggu pisan ku sora ceurik orak nu 'ngagaur'..."
Èka Anggiani Iman
Kang Maman Gantra nu puguh mah sanes romantis, kang... huhuhu... aamiin... mugi akang mah tetap jadi superman yang unyu-unyu seperti hello kitty... :-))
Èka Anggiani Iman
Neng Ajeng Kania Rucita, pengalaman pribadi? Nu mana? Ngojeg? Teu gaduh... Upami ngabeca mah gaduh... Mangga tingal dina Curriculum Vitae! xixixi
Èka Anggiani Iman
Teh Lies Tjandra sumuhun pameget egois... dugi ka hamil ge aralimeun, tah! :-D
Èka Anggiani Iman
Kang Godi, hatur nuhun... Tah alatan NGAGAUR ieu akang janten KOMEN hihihiii... Nuhun pisan... *Tapi duka pedah ramana sok ngagaur-gaur motor kitu?
Èka Anggiani Iman
:-) jempollers.. nuhun... wilujeng enjing... *kopi (deui)?