Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ceuk Paribasa

Kénging Hadzy Dkc Propitious
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2012 16:50:05

. . . Manehna neukteuk mere anggeus,geus lila pamajikan teh sapi anut kabanteng. . .Teuing kumaha nganyam samak neukteuk bari motongan,nu puguh mah asih dipulang sengit .Lila pisan uing teu rumasa ari umur tunggang gunung angen angen pecat sawed,padahal ceuk tatangga pamajikan teh ambek sadu santa budi ati putih badan bodas,ka salaki asa nanggeuy endog beubeureumna. . .rumasa uing pelengkung bekas nyalahan,pasti karasa pisan ku manehna saherang herang cibeas.. "Nyai,hampura akang...moal sakali kali deui. . . !

Komentar (16)

Nana Sukmana
Tah, tah, tah. Ieu rada aneh deui, yeuh. FIkmin diwangun ku babasan sareng paribasa. Sip, Ang! Aeh, muhun. Ngemutan deui. Punten identitas dina www.fikminsunda.com dilebetan masing kumplit. Luyu sareng KTP. Upami tiasa dina profil diserat deui tanggal lahir, kasang tukang atikan, padamelan.
Nana Sukmana
Carana: pilari pangarang. Serat jenengan Hadzy Dkc Propitious. Engke ge mucunghul formatna. Lebetan we, teras simpen.
Jojo Johari
Tiwu ka congo-congona ku amis. Iwung bitung parantos gambos, nun ..heuheuheu hareueueuh?!
Tatang Sumarsono
Asa aya anu tacan bisa kasambungkeun jadi leunjeuran carita.
Hadzy Dkc
@ Ang Nana Sukmana. . Insya Alloh pami komputerna sae deui...htr nuhun pisan kana pangangkena.. @ Ang Jojo Johari...ari taeun teh . Hehehe. . @ Ang Tatang Sumarsono. . .duh kantenan pisan kirang nyambung mah,da nyeratna istuning spontan bari dina hp jadul nu dibatasi karakterna. . Hapunten Ang. . . @ kasadaya nu ngajempol htr nuhun...ari aya jempol srg komen teh meni sugema srg nambih2 sumanget. . .hehehe. .
Eman Rais
Geus lodoh ku panyakit anu euweuh ubarna, karak nyebut hampura. Dasar siah lalaki. Kawas abah Eman wae.
Jejen Jaelani Wargadipura
Matak ge..... ulah dilalaworakeun ari pamajikan...
Lies Tjandra Kantjana
NAH !!!!!
Irman N Dimyatié
:"Pamajikan mah asak hampura. Dijamin!"
Hadzy Dkc
@ Eman Rais. .har ngagasruk hate,tapi da namina ge Ang Eman sok galegeh gado. . .hehehe. . Htr nhn ah. .
Hadzy Dkc
@JJW. . ceuk bohong mah tara kaleungitan peuting. . .
Hadzy Dkc
@LTKS. . .Disuhun dina embun2 da abdi ge ngartos ari istri mah dulang tinande. .
Dayat Iskandar
Leres. Kaduhung mah tara tipayun.
Hadzy Dkc
@ ID. . .mudah2an we kitu teu jiga uing embung kalangkangan. . .heuheuy deudeuh. . .
Hadzy Dkc
@ Ang DI . . nyaeta gara2 kabawa ku sakaba kaba asalna mah. . .
Hadzy Dkc
Hapunten pisan kasadayana boh bilih abdi komen teh Abang abang lambey,sanes kitu ieu mah istuning(sanes fikminer)saujratna komo dugi ka mamatahan ngojay ka perenang mah. . Htr tengkyu lah kasadayana. .