Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Can Mangsana

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2012 09:50:35

"Didoakeun ku Ema, mugia sing ditarima Iman Islam, tur dipaparinan tempat nu mulya mungguh Alloh," Kadéngé sora Pun Biang, bari karasa nyelengok nyium lebah tarang kuring, sorana kadéngé rada dareuda. Disusul ku sora inghak ceurikna jalma-jalma nu dipikanyaah tur mikanyaah kuring. Karasa awak asa pada ngagarotong, "Laailaaha Illalloh, Laa Ilaaha Ilalloh,". Kalimah Toyyibah nuturkeun léngkah jalma nu ngagarotong awak kuring. Ngong kadéngé sora adzan nu ngalanglaeu, di susul Talkin Ki Lebé, kontan ati ngajerit "Duh Gusti ! mun seug leres tos dugi kana titis tulis ieu diri tepung sareng pati, Abdi pasrah Gusti, nyanggakeun sadaya-daya". Dadak sakala asa aya kakuatan nu datang pikeun hojah, sataker kebek kuring ngagurinjal, bari satengah ngagorowok, " Alloohu Akbar". "Jebral" awak nu asa dibakutet téh karasa ngajebral, tuluy kuring diuk bari rarat-rérét, barang rét ka diri sorangan, "Gebeg !" kuring ngagebeg, "Beu ningan kuring téh geus dibulen ku boéh".

Komentar (2)

Akoer Lah
Atuh mureun digubragkeun eta pasaran teh? padahal keur digotong saperti ieu, hehehe...https://www.facebook.com/photo.php?fbid=362855230397028&set=a.103561566326397.7880.100000176633711&type=3
Wangsa Susena
malihan paburisat kang, pada ngantunkeun.. he he.. haturnuhun kang Akoer Lah.kintunan photona.. warsih sabaraha eta kang ? sapertos tos rada heubeul..