Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jeger Samleh Bodas

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2012 09:23:30

Tunggul dirarud, catang dirumpak teh saenyana. Teu kaop aya proyek anu ngaliwatan manehna. Pinastian lamun teu dibeukahkeun, tangtu diperes. Dipenta komisina. Anu engeus-enggeus nepika 20%. Padahal milyaran bahruteung proyek anu liwat kana mejana. Tara kapanggih. Jago anu geus moyan. Sagala weduk. Diaudit teu kapanggih, da boga panyirep Halimunan. Kungsi ka pangadilan. Awakna teuas, sabab boga ajian Batara Karang. Lamun kabur oge, manehna bisa nepi ka sabrang lautan, sabab boga ajian Napak Kancang. Lain bantrak-bantrakeun anu elmuna asak kapoe.
Kajadian kamari mah matak ketir kana ati. Nepika rampohpoy. Tuur nyorodcod. Awak asa tingsariak. Bakating ku lewang jeung sieun. Dilemburna aya bangsat katewak. Beak rangsak digebugan. Kabejakeun nepi ka hanteuna. Teu pira maling hayam.
"Dasar teri, cucunguk mah ayana dina wadah runtah.." kitu gerentes hatena.
Manehna kaluar ti kantorna. Kabeh pagawe mani rengkuh semu ajrih. Supirna mah teu sirikna daek ditincak hulu lamun manehna unggah kana mobil.
"Ka Gedong DPR, Mang...." dius mobil mangpeng. Anu numpak ngabaheuhay dina korsi bangun ni'mat digeberan ku AC.