Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Barudak Baheula Vs Barudak Ayeuna..

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 11 Maret 2012 08:36:28

Ulin panggal teh asa kamalinaan. Poho mandi. Salat ashar katompernakeun. Atuh indung mani garo singsat. Saprak ti usum panggal, anu geus aya mingguna, gawe teh ngadon ngadu-ngadukeun panggal. Saperti palila-lila muihkeun, silih gitik atawa silih banting. Anu ngaluluguanana mah biasa pamuda anu can sawawa, ngan aya bedana dilembur ieu mah. Aya pasanggirina.
Ningali kitu indung ngan bati gogoded. Sabab loba pancen sakola jeung pancen di imah anu kaluli-luli. Akhirna tali puntir panggal disumputkeun di ubrug. Apal soteh ayeuna sanggeus kawenehan manggih tali puntir basa ngaberesihan parabot anu maneuh ditunda di ubrug. Harita oge kungsi ngarenghik "Ma..kamana tali puntir?" Kitu we hayoh. Akhirna ..hing ceurik.
Ayeuna ningali budak. Hayoh we maen games dina Laptop. Akhirna dikonci make password.
"Password...pa..password..lah" Sarua ngarenghikna mah. Ngan budak teh geus jadi milik jamanna.

Komentar (3)

Mahpudin
Haruuuhh.. kedah satiasa tiasa ngalelempengna.. tina resep maen games, manawi janten tiasa ngadamel game.. kedahna mah kitu.. manawi....
Nasrul Jatnika
Ri games na mah strategi sareng manajemen. sanes anu tembak-tembakan atanapi papuket gelut...eta ge kenging milihan. sementawis sateuacan tiasa ngadamel nyalira... ;-D
Akoer Lah
Papanggalan : Tuk-tuk brung! kalang sungé, kalang tanjung, pada kutik pada semprung, kacingcalang dogna bitu, atumpak tungir tungtung......breng! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=407465702602647&set=a.282147515134467.91389.100000176633711&type=3