Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bal Sa

Kénging Hadzy Dkc Propitious
Dipidangkeun dina lapak 09 Maret 2012 16:57:55

. . . . Reureuh di Bale Sawala,geuning karosong,na kamarana atuh ?. . . Paniatan teh rek milu ngiuhan tina hujan kaperih bari mihapekeun eusi peujit. . . Nu nungguan iwal korsi,meja jeung parabotan nu moal kabeuli ku rahayat senen kemis. . .Ngareret kabeulah kenca aya pamplet mangrupa bewara. . . "Maaf,utk beberapa hari tidak melayani tamu,dikarenakan sedang menunaikan Umroh ". . . . Beuu. . .hate ngajerht. . " Aya kubalageur jeung saroleh eta jalma teh. . .ngaheulakeun umroh batan rahayat ting purilit nyarekel eusi peujit. . .

Komentar (4)

Iwan Hanjuang
aya nu opat lima kali umroh urang batawi, adina mah angger ngajualan cai
Hadzy Dkc
@Ang Iwan. . . Tah sanes di Batawi wae,geuning di daerah ge kalakuan kitu teh tos berjamaah. .
Ade Nendang Rahman
Marukan teh....? Ayeuna mah pangagung teh di raja tega......
Hadzy Dkc
@ANR. . .pami rajatega mah masih aya tolerana ngan pami rajapati mah. . .beuuu. . .duka kmh tah. . Hehehe. .