Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nineung....

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 04 Maret 2012 13:51:01

Mimitina mah reuwas, asa mangsa beubeureuh hate aya keneh. Sora adzan ngajaul ka jauhna. Rungkal-ringkel jeung elak-elik langgamna mani ngetrokan ceuli. Sapuluh taun katukang. Basa anjeun aya keneh, jungjunan. Wanci subuh kieu, sabada anjeun madep ka anu ngagulak-gilekeun hate. Harita, asa sono wae ngadangu sora ieu.
Tuh, geuning. Tatangga loba anu ngarahuh. Boa-boa sobat-sobat anjeun mah geus teu bisa nahan talaga anu ngagendang dina mata. Enya, bener. Kalaluar ti saimah-imahna bari ting aringhak.

Ngageduk kana angen matak ketir matak peurih. Na kamana 63 taun hirup anjeun? Sajorelat manan kilat. Mun ti baheula kuring sosobatan jeung mitresna anjeun, jungjunan. Moal aya kaduhung sagede gunung. Sabab ngan ukur sataun landung saacan anjeun dipundut kunu agung. Kapan kuring mah jadi anu katompernakeun. Duh...ieu anu boga sora.

(644 M, munggaran Bilal adzan deui di Nabawy, sanggeus 10 taun ti wanci Rasulullah wafat)