Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sad Sonata

Kénging Echa AnggieAni
Dipidangkeun dina lapak 03 Maret 2012 17:32:55

Ti umur 5 taun Atin teu nempona teh. Mimitina awakna panas. Teu ka dokter da pajar teh flu biasa. Ti umur 5 taun Iwan, sobatna, satia maturan jeung ngajaga manehna tepi ka lulus SMA. Maturan manehna nu sok nyorangan. Ngajagaan ti babaturanna nu arusil. Silih mikanyaah jeung silih mikasono ngadadak kudu eureun lantaran Atin kudu pindah ka luar negeri. Rek ngadon dioperasi jeung kuliah di ditu. Iwan ukur bisa ngaheruk. Lagu ciptaan manehna jeung surat cinta dina kaset nu ukur bisa maturan Atin. Bray. Dunya caang ayeuna. Ngan orokaya. Basa manehna can dioperasi nu katempo iwal Iwan, ayeuna kabeh katingali iwal ti Iwan nu teu bisa katempo. Lagu ciptaan Iwan mingkin nambahan peurih panon manehna.

*fikmin korban drama korea... :-)