Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Penjara

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 26 Fébruari 2012 11:06:36

Cenah letah teu tulangan? Bohong kacida. Da manehna mah kacida rerona rek nyarita teh. Mani tipepereket jiga rek ngutekkeun hiji barang anu gede tur beurat. Hese jeung dedegeng. Atawa siga nu keur nagog rek miceun taeun. Bari taeunna tina hoe. Teuas pisan. Ditanya oge siga anu ditambahan beungbeurat dina punduk. Kadon luut leet kesang. Jeung eta kesang, murubut leuwih ti misti. Carecet sadua-dua jibrug duanana.
Sing horeng, dina koran ngajeblag ngaran manehna. Dituduh korupsi dina angka tilu digit miliar. Teu lila ti harita, sakabeh pangawakanana jadi tulang kabeh. Leungit andalemi, ilang gandeuang gandang.
Sabab ayeuna mah gambar, poster jeung streamline foto, timimiti neon reklame megatron, nepi ka televisi di palabuhan udara jeung setasion KA, kabeh ngamuat potret manehna.

Ehm, kuring mah sukuran keneh. Lain di nagri manehna. Kapan ayeuna ge keur nyaba bari cicing di hotel bintang lima. Malah di kamar oge mojang anu maturan sakitu ambucuyna.