Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tukang Colok

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 26 Fébruari 2012 00:54:31

Ceuk batur babaturan uing, oge baturna batur babaturan tea, uing dinenehan Tulok. Sigetna tina tukang colok. Cenah mah, pantes pisan lamun disandingkeun jeung ngaran uing. Jaba nyurup pisan jeung pasipatan. Resep culak colok. Komo kana mata buncelik mah. Kayaning mata peda jeung mata simeut. Atuda naha bet boga mata. Padahal mah lolong we...ngarah puguh. Meureun uing moal kacapangan resep culak colok.
"Lakadalah kapanggih ayeuna mah, tukang colok teh. Ku aing dicokcrok polona siah.." ceuk hiji Rahwana. Keur manehna sospol (sosorongot jeung popolotot) kitu, teu asa-asa mata buncelik anu beureum hurung aya seuneuan teh, ditojros ku nyere kawung meunang nyeukeutan. Nanceb nengah pisan. Hiuk-hiuk...Rahwana nu ieu ngabubak-babukeun gadana. Malah keuna pisan kana iga burung uing. Kapaclengkeun.

Ayeuna, teu napak kana lemah suku uing mah..

Komentar (1)

Nasrul Jatnika
Hatur nuhun Abah Sarjang, sing kagentosan ku jempol anu langkung sae..Ang. Wilujeng janari leutik..