Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Neangan imah

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 25 Fébruari 2012 12:51:34

Berebet lumpat kana panto bari digedor-gedor. Panto teh disosi. Pageuh pisan. Sanajan diteunggar oge teu rubuh. Manan rubuh kadon nyeri taktak balas ditabrakkeun. Beretek kana jandela. Digugujeg jeung diuget-uget. Hese beleke. Diketrokkan timimiti lalaunan nepika gegedor, nyata euweuh nu muka. Uluk salam mah geus ti mangkukna asana. Ayeuna mah geus waktuna ngagorowok. Hese. Padahal asup ka imah sorangan.
Awak kuru. Tanaga suda. Leuleus. Tulangna asa geus didudutan. Hayang asup ka imah. Pamajikan jeung barudak geus lila aya dina kongkolak panon wae. Hayang geura tepung tur bisa balakecrakan deui atawa hempak cumarita sakabeh pangalaman jeung kajadian nalika kuring lunta.

Tapi..ke..ke...Ari sagala teu walakaya kieu mah, kakara ieu teh bisa luak lieuk jeung mikir rada antare. Har, geuning kuring teh geus aya dijero imah...

Komentar (2)

Ki Hasan
Punten, Kang Nasrul Jatnika, toongan heula dokumen ieu: Fiksimini Basa Sunda FAQ https://www.facebook.com/groups/fikminsunda/doc/299131936795047/
Nasrul Jatnika
Hapunten ka Ki Hasan, ma'lum urang dusun meledug sim kuring mah..seja ilubiung hungkul. Asa kagagas ningal urang sunda nyerat galecok hate dina basa Sunda anu singket tur mundel. Kabita. Link anu ku akang dicutat diluhur teu tiasa dibuka ku sim kuring. Saurna teu aya widi...mana kitu oge tacan diaku ummat.. heheheheh