Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wekaskala

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 23 Fébruari 2012 15:59:43

“Isuk poéna Kliwon. Aing rék ngamamangsa pandawa lima, nunggul pinang, kulah dihapit pancuran, pancuran dihapit kulah, lemah gunting, lemah kasingsal, sakabéhna tangtu keuna ku kaladurga kalaamer!” Sora Sang Kalasakti ngaguruh samadhab papat, salumahing bumi sakurebing langit.
Ganti poé Sang Kalasakti lumungsur. Jagat suwung. Ukur sora gagak ngocéak nyeuit langit beureum. Sakabéh jalma palastra. Bugang-bugang patulayah pasulang-saling. Hiuk angin barat ngagelebug. Lain, lain daun nu tingkalakay maluguran tina catangna, tapi angka dina manglambar-lambar kertas tina leungeun nu dikeupeulkeun. Awor, dina angin nu pahibut. Murba.
Cunduk wanci Sang Kalasakti salatri. Waktu geus salin jinis jadi lambaran angka nu ditukeur nyawa.

Komentar (2)

Ki Baba Gibson
teu kataekan......
Godi Suwarna
:"Weeiis, aya deui fikmin lontar, yeuh...! hehe...! Tos lami pisan teu maca fikmin Jang Adit..! Lawas ti lawas, 'Jang...! Sukur we ari tiasa keneh mikmin mah..."