Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saved By The Bell

Kénging Echa AnggieAni
Dipidangkeun dina lapak 23 Fébruari 2012 08:47:55

Satengah lima. Tilu puluh menit deui. Kareret manehna keur ngurilingan kelas. Nempoan pagawean muridna, kelas tilu esde. Teu kaliwat budak kuring, Kenar. Dua puluh taun ka tukang. Handapeun tangkal kersen. Wina love Bayu, cenah. Ngaharewos. Kelas hiji es em a harita teh. Kuring tungkul. Era. Pajar teh manehna balaka ti heula lantaran kuring eraan teuing. Ayeuna, sanggeus pepegatan sakitu lilana kuring panggih deui. Bray. Panto kelas muka. Nyeh. Imut. Unggeuk. Kuring males unggeuk. “Tos lami?” pokna. “Nembean,” walon kuring. Ratug. “Yap,” cenah. Narik leungeun. Nyingkur. Tukangeun perpustakaan. “Naha, Ang?” manehna nanya. “Naha naon?” kuring teu ngarti. “Naha kapungkur angkat kitu wae. Megatkeun henteu. Masihan kabar henteu…”, walonna daria. “Kumaha kitu?” api-api. “Wina teh ngantosan Aang”, bari ngalendehan. Sono naker. Seungitna matak waas. Leungeun ngusapan rambutna. Hideng. Celengok rambutna dicium. Moal eraan deui ayeuna mah. Kuring rek balaka yen kuring bogoh keneh ka manehna. “Teet… Teeeet… Teeeet…!” sora bel bubar sakola. “Apa, hayu… Uih!” Kenar narik-narik leungeun kuring. Manehna kaluar ti kelas. Teu ngareret-reret acan ka nu keur nungguan hareupeun kelas ti tatadi.

Komentar (13)

Bunda Unie
Ahaaay...ce.el.be.ka...kahalangan anak semata wayang...Peurih,jendral!!
Èka Anggiani Iman
ngalamun... heu...
Mahpudin
asa jiga tinju wae save by the bell.. heuheuheu...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
hanjakal atuh
Èka Anggiani Iman
kang apoed, panan eta ge nuju tinju... Ninjuan anjeun da ngalamun ae... Haha...
Teti Taryani
klunyaa....ning tak berbalas...
Eman Rais
Huh Kenar mah, dasar budak nurustunjung. Sok megatkeun lamunan endah.
Èka Anggiani Iman
t nyimas... Hanjakal pisan...
Èka Anggiani Iman
t teti... Haha... Sakit!
Èka Anggiani Iman
k eman... His ulah kitu... Can apal kaler kidul
Endah Dinda Jenura
nyingkur teh bet ngobrol, aaaaahhh.... --kecewa, wkwkkwk!
Evi Anwar
asa endah ku nyingkurna...hehe
Èka Anggiani Iman
cho Endah ... Tah ku kang Evi Anwar diabsen... Hehe... K evi, pengalaman nyak nyingkur di perpus?