Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Awak Semar Paburincay

Kénging Yusef Muldiyana II
Dipidangkeun dina lapak 21 Fébruari 2012 01:54:47

Di Swarga Maniloka, Baturu Guru ngumpulkeun Para Déwa, pikeun ngayakeun rembugan dina rapat tahunan. Sajaba Panji Narada, Batara Indra, Batara Brahma jeung Batara Wisnu, rembugan éta di tungkulan ku Batara Sukmana, Batara Suwarna, Batara Iwan, Batara Jojo , Batari Handayani, Batari Heni Sanghiang Hadi, Sanghiang Tatang, Déwa Sutisna ,Mentri Agama Nazarudin tur pajabat-pajabat séjénna . “Kakang Panji Narada jeung para Dewa sakumna. Ngahaja kaula ngumpulkeun arandika pikeun ngayakeun rapat taunan di ieu Swarga Maniloka. Tapi ieu gempungan can bisa dilaksanakeun sabab Sanghiang Ismaya can katembong irung-irungna acan” Sanggeus Batara Guru nyarita, kadéngé aya sora. “ih, ari pangambung mah ti tadi ogé tos aya didieu, nun” Singhoréng Sanghiang Ismaya alias Lurah Semar Kudapawana ngan datang irungna wungkul. “Kakang Semar, naha nu datang téh ngan irung wungkul?” Batara Guru nanya ka irung Semar. “Aéh, hapunten kaulanun, ieu téh bakating ku sibuk. Panangan katuhu nuju di Jakarta tuntunjuk ka présidén lantaran can bisa nyenangkeun sakabéh rahayat. Panangan kiwa nuju kuprat-keprét di dinas perhubungan kumargi seueur beus tiguling. Atuh sampéan katuhu nuju tour ka Papua ngiring ngalatih Persib sangkan unggul. Sampéan kénca nuju ngulampréh dina ranjang , katarajang varisés. Awak, beuheung sinareng raray nuju jadi céngcéléngan di bumi Ceu Yuyum, soca nuju rinéh ngadaplok di lalangit kamar siram Bu Otih” Kitu tah jawab irung Semar. “Oh... Kaharti” Cek Batara Guru.

Komentar (32)

Remi Sadkar
Paraaaaaah! wakwakwakwak.......
Yusef Muldiyana
Lieur Kang Remi Sadkar yeuh tos dineosep ge
Remi Sadkar
Ih..puguh Apriani ge ngadon teuteunggar nuang Kamlet mah! aeh Neozep Akang mah nya? hihihihihihi
Irman N Dimyatié
:"Hahahahahaha..... hade pisan. Jempol juh ton tah!"
Yusef Muldiyana
Budi Sobar, Denny Cholid Rachmat Awan, Dado Tisna, Tini Martini, Ringkang Gumiwang, Deden Rengga, Kakak May Unyu-unyu, Kyai Matdon Akoer Lah, Tah ieu salah sawios hadirin anu sumping dina rapat Batara Guru.
Yusef Muldiyana
Remi Sadkar muhun Naeozep, tapi jangar keneh
Rochaeni Neni Albanjari
haduhhh janari maos fikmin akang...janten tambih cenghar hehehe...
Yusef Muldiyana
@Kang Irman Dimyatie Seueur teuing tujuh ton mah, genep stengah weh cekap. Teh Neni Geo Albanjari mah cenghar, sim kuring mah jangarrrrrr...
Irman N Dimyatié
:"Meni nawar ih.... geus atuh dalapan satengah? Kumaha? Mun henteu... wios uing dicalana deui."
Cassa Grande
Aheeeeng! heu heu
Bunda Unie
=D˘•˘=)) нɑɑ˘°˘нɑɑ˘°˘нɑɑ =))˘•˘=D=D˘•˘ Kang Yusef,abdi g jangar tp cenghar ngaos fikmin akang...gkgkgk...
Yadi Fathur
Menyukai kintunan Yusef Muldiyana II
Maman Gantra
Deuh, ngadon wiat soca di Bu Otih sagala... Hayoh!
Sri Mulyani
Beu !! kutan kitu, ayeuna mah kakang semar ge nya...kumaha tah pami kaayaan hanoman ayeuna nya...pa dalang yosef ?
Rinto Variasirias
meni rame ngariung sareng baturu guru, heheh,,
Iwan Hanjuang
heded euy, hehehehehe
Jojo Johari
Horseeeeh! Simuing kabagean jadi batara oge, eung?! ..heuheuheu ..hareueueuh?!
Yusef Muldiyana
Kang Irman Dimyatie kumaha pami 6,5? Cassa Grande haturnuhun juragan tos keresa nyarios " Aheeeeng! heu heu" Bunda Unie nuhun pami cengharmah Yusef Muldiyana II juga like kintunan Yadi Fathur Berkata. Maman Gantra sakapeung sok di kamar cai Elvi Sukaesih. Sri Mulyani ke antos lalakon Hanoman Mikmin. Rinto Variasirias lepat nyerat heuehueueu. Alhamduliah'Hirobbil'Alamin Mang Iwan Hanjuang tos keresa deui nyarios heded euy, hehehehehe..... Wilujeng enjing Kakang Batara Jojo.
Nana Sukmana
Beuki deiu téh Ang Yusep asa beuki maceuh kieu, yeuh. Sim uing dugi ka ngabarakatak. Hédéd, Ang. Nyeratna tos ngawitan rapih. Basana beuki asyik, lah. Mung kahadé, sok sanaos ngajeprut, ulah dugi ka lali kana wiwitan (jangan hilang kesadaran getoh!). Fikmin teh mung 150 kecap. Moal nawiskeun deui. Ka nu sanés gé sakitu. Moal kaawisan! Sim uing mung ngabantun bati sakedik. Sing émut, ieu téh nu kaopat kalina. Tilu kali deui janten juh kali. Piraku moal ngagugu ka batara?
Yusef Muldiyana
Pangapunten Kakang Batara Nana Sukmana, heuheuheu,,, haturnuhun deui kana koreksianana, bakating ku hoyong ngabsen dulur-dulur fikmin jadi kapanjangan, mancawura kamana mend. Sumangga sim kuring baris nekanan janji bade ngetang unggal kecap, moal sakali-kali deui ngalangkungan 150 kecap getoh loh! Hehehe...
Iwan Hanjuang
kahade, kahareup leuwih ti 150 kecap,dipecat jadi gupernur.. hahahahaha
Yusef Muldiyana
Moal Mamang Iwan Hanjuang, Insya Allah.
Yusef Muldiyana
Dede Yusef macan Muldiyana II, baris tinekanan janji. Mugia kacumponan.
Meila Handayani
HªhªhªHªhªhªHªhªhª ..seuumm..hidup PERSIB
Yusef Muldiyana
Kang Godi Suwarna teu acan gumujeng dinu ieu? Eh aya Batari Handayani
Èka Anggiani Iman
tah kitu...
Yusef Muldiyana
Kang Apoedy Sarah Ihsan, Kang Echa AnggieAni, Kang Tatang Sumarsono, haturnuhun jempolna sanes jempol semar pan?
Mahpudin
emangna jempol semar nuju aya dimana tah.. heuheuheu...
Metty Azmira
eta panon semar teh dibanjur cai cabe ku dewi sutiragen, xixixi...
Heni Sumarni
cape ah kang,lambey neneng cewaw tikamari....
Yusef Muldiyana
Kang Apoedy Sarah Ihsan jempol senar nuju ngajempolan fikiminh ieu. Metty Azmira duh meni tega nya Dewi Sutiragen. tapi Heni Sumarni teu bacacar kamamana pan lamabi sareng nu sanesna?
Lenny Magdaleni
geuning cunihin soca semar teh...hahahaha