Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalajo Tivi

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 20 Fébruari 2012 18:12:49

Saperti biasa bada baralik ngaji barudak ngalabring ka imah haji Duloh bari marawa oncor ngadon lalajo tivi. Ari di lembur Ciawi nu boga tivi téh ngan haji Duloh saurang. Geus di jero barudak campego ngariung tivi bari dicaangan ku patromak. Najan bari tivi koran tambah rereolan sabab ukur ngandelkeun tanaga aki barudak leukeun ngadagoan acara nu pangraména nyaéta "Dunia Dalam Berita". Keur anteng lalajo, na atuh ari gantawang téh pa haji nyarékan budakna pédah nunda qur'an luhureun tivi. "Bebel siah, ieu téh tipi mahal deuleu! gagabah siah nunda kur'an téh, kumaha mun ruksak tipi aing?". Budakna tungkul répéh, sedengkeun nu lain ting koléséd nungtutan baralik.

Komentar (6)

Mahpudin
haruuuuhh... ka apungkeun ka jaman baheula.. hiks..
Maman Gantra
Wah, tiasa langkung hebring ieu fikmin teh, Kang Rinto. Temana "sexy".
Yadi Fathur
seger
Rinto Variasirias
muhun kg apoedi, sim kuring nyobian muterkeun jarum jam mundur kana waktos zaman teu acan aya listrik, margi fikmin kekinian mah tos rd rempeg, heheh!
Rinto Variasirias
kg maman, temana mah sederhana, mung pesan anu bd didugikeun, sok sanaos kaayaan zaman walurat tapi sipat hedonisna masih aya, sanaos haji tapi ngahargaan keneh tipi daripada alqur'an. Kitu manawi?
Rinto Variasirias
kg yadi fathur, ieu teh hoyong ngabonsaikeun carios fiksi, tapi sim kuringna bodo keneh janten we sapertos kieu? Tapi lumayanlah tamba sebel, heheh,,