Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Remisi

Kénging Asep Komara
Dipidangkeun dina lapak 20 Fébruari 2012 01:16:22

Ngan tembok wedel jeung sarigsig beusi, nu jadi batur paguneman. Da anjeun mah unggal besuk teh mung mawa teuteup karempan, sedengkeun carita mah mung diwakilan ku keretas nu ditulisan. Puguh we matak kaluman.
Tadi sore bet kahudang rasa timburu, Anjeun datang bari dikaleng sipir panjara . Deuh, aya ku layeut pisan.
Asa hoream nampa deui kuntelan keretas ti anjeun. Surat pamungkas meureun.
Kacaangan ku lampu diluar, Nya dibuka we keretas teh, tibatan katiruk deui sepi, jiga peuting kamari.
Deuh, keretas teh geuning teu kungsi kaletak mangsi. Ngadon dipake mungkus sasemplek ragaji beusi.

Komentar (24)

Tien Widartini Darodji
sihoreng layeut jeung sipir teh rek nyulundupkeun ragaji besi,nitah kabur
Asep Komara
rupina kitu, ambu....heu..heu..
Lies Tjandra Kantjana
Tiasaan Kang Asep...Jempol pisan!
Nana Sukmana
Wah, idena mencrang pisan, yeuh. Lantip. Ngebrehkeun kasatiaan hiji istri nu kapaksa kedah nyaketan sipir, asal salaki tiasa kaluar tina sarigsig beusi. Ragaji wakil kaasih. Heded, Ang. Teras olah sina langkung meueut! Jempol saabringan, tah!
Asep Komara
Ang Nana Sukmana , Bu Lies Tjandra Kancana Sudarma : Hatur nuhun...katampi jempolna. Wilujeng enjing ka Ang Iwan Hanjuang sareng Pa Irman Dimyatie...wilujeng ngaleu'eut kopi...
Abah Usep
tegep pisan.. opat jempolna ge ahh
Iwan Hanjuang
sami-sami Yi..
Jejen Jaelani Wargadipura
Idena sae Kang..... atanapi pangalaman kitu....hehehe
Irman N Dimyatié
:"Padahal mah las listrik we atuh nya hehehehe...."
Iwan Hanjuang
Baheula asa Irman Dimyatie.. nu mawa ragaji teh. asana
Irman N Dimyatié
:"Pan sareng akang duaan harita teh......"
Iwan Hanjuang
aeh enya nya poho,wakwakwakkkkk
Irman N Dimyatié
:"Hahahahaha...!"
Jejen Jaelani Wargadipura
hehehe.... mani nyanyandak ragaji Kang Irman Dimyatie sareng Kang Iwan Hanjuang, sapertos bade silih muntilasi bae...
Irman N Dimyatié
:"Pan bade ngaragaji nu apel ka Kadungora..... hahahaha...!"
Asep Komara
Ang Jejen Jaelani War :..wantun sumpah..ieu mah sanes pangalaman simkuring ..heu..heu...heu....heu...(bari dangdak dengdek dina kaca, ngabayangkeun jadi residivis..heu..heu..)
Asep Komara
Pa Irman Dimyatie : pan nuju ngasah seni "meloloskan diri"..heu..heu...
Mahpudin
Buser ieu mah fikmin teh... heuheuheu... jempoooll kasanggakeun...
Jejen Jaelani Wargadipura
Kang Irman Dimyatie, teu kaur apel teh pada ngintip bae....heuheuheu....
Yadi Fathur
kertas gambar soekarno hatta, leuwih hade batan kertas bungkus ragaji beusi.. heuheuh
Ernawati Siti Syaja'ah
Muhun mana ge sing emut kana belana, kahade ari tos bebas, kalah bebas milarian deui nu sanes. Heuheu....jempoool.
Asep Komara
Ang Apoedy : Buser teh naon tea nya Ang ?
Iwan Hanjuang
Buru Sergap..!!
Remi Sadkar
Tiasa dianggo ngoeran liang konci, atanapi kanggo tawuran di jero bui...seram kang Asep Komara!