Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

KolonÉl Édpur

Kénging Yusef Muldiyana II
Dipidangkeun dina lapak 18 Fébruari 2012 20:54:12

Waktu kuring maén dina Filem Lentéra Mérah anu disutradaraan ku Hanung Bramantyo, kuring kabagéan peran jadi tokoh Abdinagara nu jadi bapakna Dimas Béck. Di panungtung lalakon kuring maot dicekék jurig nu diperankeun ku Claudya Chintya Béla. Sabulan sanggeus filem diputer di bioskop, kuring kadatangan Édi Purnawadi, biasa digeroan ÉDPUR; warga FBS kénéh. Édpur hayang ngawawancara Béla, ceunah. Nya ku kuring ditepungkeun Édpur Jeung Béla. "Bél nepangkeun ieu wartawan, Kolonél Édpur" Ceuk kuring. "Naha uing disebut kolonél?" Édpur naya. "Apan manéh mah kolonél, kolot sagedé ménél".

Komentar (9)

Jojo Johari
Horseeeeh! ..heuheuheu ..hareueueuh?!
Nyi Roro
he he he he... aya-aya wae...
Yadi Fathur
Tamat?
Shohiba Nu'man
Heuheuheu... Kamana atuh nya Kang Edpur teh.. Tos lawas pisan teu nganjang
Metty Azmira
Kang Yusef, atuh tambihan deui ku "pendekar" (pendek tapi kekar), hihihihi....
Yusef Muldiyana
Bade nyebat Kolonel Heery Dim teh teu wasa paur dibenduan ku Ceu Ine Arini.
Yusef Muldiyana
Tah ieu anu tos direvisi: Fikmin #KOLONÉL ÉDPUR# Waktu kuring maén dina Filem Lentéra Mérah anu disutradaraan ku Hanung Bramantyo, kuring kabagéan peran jadi tokoh Abdinagara nu jadi bapakna Dimas Béck. Di panungtung lalakon kuring maot dicekék jurig nu diperankeun ku Claudya Chintya Béla. Sabulan sanggeus filem diputer di bioskop, kuring kadatangan Édi Purnawadi, biasa digeroan ÉDPUR; warga FBS kénéh. Édpur hayang ngawawancara Béla, ceunah. Nya ku kuring ditepungkeun Édpur Jeung Béla. "Bél nepangkeun ieu wartawan, Kolonél Édpur" Ceuk kuring. "Naha uing disebut kolonél?" Édpur nanya. "Apan manéh mah kolonél, kolot sagedé ménél".
Metty Azmira
cenah urang Sunda mah teu biasa nyebut hurup "F" (Filem), PITNAH tateh, hihihi...
Lenny Magdaleni
He he he...