Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Goreng Parabot

Kénging Meila Handayani
Dipidangkeun dina lapak 18 Fébruari 2012 11:48:34

Hideung,leutik,cakueum,rabig,rabuy,jebag,bocor tiditu tidieu...."kang, teu janten ah nambutna". "ngasongkeun panci ka Yusef Muldiyana II

Komentar (33)

Dery Andriawan
kade malikkeun parabot Kang Yusef Muldiyana II, sok hayang jadi nu alus..:)
Meila Handayani
hahhahah kutanteh kitu kang Dery Andriawan untung teu janten ditambut ah
Dery Andriawan
leres, tapi tong ditaroskeun ka Anjeunna. Da pasti moal ngangkeun..:)
Meila Handayani
moal atuh kang Dery Andriawan wios janten rusiah urang duaan weh hihihii
Asep Komara
dupi "rabuy", hartosna naon nya ?
Meila Handayani
Asep Komara mangga taroskeun ka Muhammad Shohiba Nu'man hiihihhi
Shohiba Nu'man
Nya kitu tea kabayangna mah, Teh Meila.. Basa gaul eta mah. Hehe..
Meila Handayani
puguh enya..kabayang hungkul..nerangkeun teu tiasa hehheheh
Asep Komara
Sapertos kumaha Eteh ? simkuring janten panasaran yeuh..heu..heu...
Ki Baba Gibson
manawi teh..... nambut panci....
Meila Handayani
Asep Komara kumaha atuhnya sesah dijelaskeunna cik Muhammad Shohiba Nu'man ngadapang geura sakedap meh atra hahhahahahah
Meila Handayani
meang bade nambut panci kang Ahmad Gibson tadinamah..barang disidik2 geuning...hiihihhihi
Shohiba Nu'man
Alim ah.. Sieun digosok ku lebu.
Rudi Riadi
nu meunang nginjeum sakitu rajetna, kumaha nu di imah....
Meila Handayani
Muhammad Shohiba Nu'man hahhahaha...hadeuhh sabun colekan saemet meh herang bolenang mencrang..hihihii
Meila Handayani
kang Rudi Riadi darlingh...matak dibalikeun ge alusan keneh nu di imah wew
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
oh panci nya?
Hadi Aks
Hahaha....pas lah dipshkn ka si aang eta mah!
Yetti War
neng Meila H. na mani seseepan kitu .... nya kunaon mani ngewa2 teuing ka Kang Yusef M II TEH
Irman N Dimyatié
:"Naha panci teh barolong?"
Meila Handayani
Nyimas: muhun panci ☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺
Meila Handayani
Kang Hadi pas kitu?da panci anjeunna sanes..☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺
Meila Handayani
Teh Yetti: sanes ngewa ih abdimah ka kang Yusef teh bakating ku bageur nambutan panci tapi nya kitu teaa HªhªhªHªhªhªHªhªhª
Meila Handayani
Kang Irman Dimyatie: matakna teu kaangge ah mening diuihkeun weh ☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺
Rochaeni Neni Albanjari
leres Neng, bilih katempuhan buntut gajah..mening uihkeun, kaning sok neuteuli Kang Yusef mah.hehehe
Yusef Muldiyana
Hayu atuh urang mésér nu weuteuh ka Cibadak, tapi ngéclok heula duitna ti Meila Handayani.
Ratna Utamie
termos nu ekeu geuwat pulangkeun biiii..............
Yusef Muldiyana
Tapi ipod abdi anu ditambut mah weteuh kénéh pan Meila ? Kop wéh masihan
Jojo Johari
Horseeeeh! ..heuheuheu ..hareueueuh?!
Meila Handayani
Kang Yusep: ipod mah moal dipasikeun deui..eta panci kriditan ti ambu ratna nya ☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺
Meila Handayani
Teh neni: leres pisan teh Hέ:)hέ:)hέ:)®
Meila Handayani
Ambu ratna: heuheuy deudeuh meni dibeja2 didieu ih :p
Meila Handayani
Kang jojo kunaon jiga nu eungap wae ih ☺Ήii☺Ήii☺Ήii•••☺