Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meuli Ketan Numpak Ferrari

Kénging Yusef Muldiyana II
Dipidangkeun dina lapak 15 Fébruari 2012 11:04:10

Teu kuat hayang dahar ketan Lémbang , lumpat ka garasi mawa mobil. Nyaan ngeunah nyupiran mobil Ferrari téh. Ferrari beureum parkir persis hareupeun tukang ketan. Nu dagangna awéwé ditiung bungur. “Adén !?” Tukang ketan apaleun. Barang dirérét geuning tukang ketan téh Siti Hadianti Rukmana. “Tutut !?” Nanya téh bari cangcaya. Gabrug! Tutut nangkeup, meni bau késang. Pok ngomong bari nginghak “Geus béak harta banda kami, balas ditipuan ku jelema” Can ngaleupaskeun keukeupanna. “Sing sabar Tut, dodoja ieu téh . Ari Si Tommy dimana ayeuna?” Kuring nanya. “Tommy ayeuna jadi tukang aduk di Limbangan. Bambang mah gawéna ngan ngurek wéh sisi galengan. Sigit unggal beurang bubulucun di Laswi bari leuleumpangan” Manéhna ngabangingik beuki tarik. “Ari si bungsu dimana si bungsu?” Kuring nanya deui. “Di Arab, jadi TKW” Témbalna. Nya Tutut nga leupaskeun tangkeupan, laju meuleum ketan. Barang kuring ngalieuk ka lebah kénca katingali Akbar Tanjung keur nyapu jalan. Lieuk ka katuhu, Yusuf Kala keur markiran.

Komentar (69)

Teja Sukmana
targissss..... he he
Bunda Unie
hahahaha...hkhkhkhk..EDUN!!!!
Rudya Kuz
Ari,Ari? Maksadna Ari sigit kamana.hehe
Yusef Muldiyana
kuring ngahaturjeun nuhunh kana jempol Teja Sukmana jeung jempol Rudya Kuz
Yusef Muldiyana
Rudya Kuz poho uing teh teu nanyakeun si eta dimana ayana
Yusef Muldiyana
Bunda Unie urang ka Lembang yu7 njajan ketan sugan panggih jeung Tutut
Bunda Unie
hayu..iraha ath,kang...
Usin Muhsin
Tokoh unik.....beak kaceuceub teh maca fikmin ieu mah!
Chandra Kudapawana
waas kang, heuheu.mantaf!
Lenny Magdaleni
Hahahaha...
Sarjang
Ke, ke, ari Esbeye ka mana?
Lenny Magdaleni
Abah Sarjang@ saur Kang Yusef Muldiyana II mah, dagang peuyeum cenah...
Sarjang
Haha... Peuyeum-puan sanes Teh?
Toni Lesmana
Ambuing...!
Dadi Arya
Teu kiat, hoyong nyebat......Anyyiiirrrr! hahaha...
Teti Taryani
Aheeng...
Maman Gantra
Aming Rais kumaha, Kang Yusef? Oge Megahwatih? Sok katingal ku salira? (Aburical Baktie mah cenah sok ngagelar daganganna teh di Palasari...)
Moeflich Hasbullah
Hahahahaha ..... hade lah!
Shohiba Nu'man
wahaha... asooy..!
Metty Azmira
Nuju jaman Aki Ato masih ngawasa, TUTUT teh singketan ti "Tara Usaha Tapi Untung Terus".
Ida Nurulhuda
Waaahh nyaan..,hebaaatt !!! Ngagejrétkeun....
Yadi Fathur
hayalan tingkat tinggi... jempol lah..
Lies Tjandra Kantjana
Tapi Kang Yusef Muldiana, saena mah kakeuheul teh ulah diumbar teuing, bilih kuma onam ka grup urang...Bilih aya Cakcak bodas....Cag!
Endah Dinda Jenura
teu kapalang ieu mah... hahhaha!
Heni Sumarni
hahahaha.....heuheuheu.. meni ngajaul kitu eta lelembutan agan...mun sakantenan taroskeun ka aceuk tutut,dupi LAMTOROGUNG tos di tuar kitu?..eta dugika icalan beuleum ketan sagala?
Yusef Muldiyana
Usin Muhsin kaceuceub teh naon? Chandra Kudapawana Siga noong kendi nya? Lenny Magdaleni Huss! Maenya esbeye dagang peuyeum asa pimanaeun? Abah Sarjang , kamari mah esbeye teh keur jadi patung di parapatan buah batu, awak jeung buukna dicet hejo. Toni Lesmana heuehueu Ambuing teh asa bahasa panakawan. Dadi Arya ANyir deui lah. Teti Taryani tos maos Dongeng AHeng atawa Tumpeng Aheng Fikmin abdi nu kamari? Maman Gantra nyao atuh ah.hehehee, Moeflich Hasbullah Kangtos nya meser ketan di Lembang? Muhammad Shohiba Nu'man Asoy siga lagu Elvi Sukaesih.
Yusef Muldiyana
Metty Azmira kutan kitu singkatanna teh? Ida Nurulhuda kade ulah tigejret. Yadi Fathur Berkata nuhun kana apresiasi tingkat tinggina hahahaaa... Lies Tjandra Kancana Sudarma alah kumaha atuh? Endah Dinda Jenura teu kapalang sedeng nya? Heni Sumarni Ke urang taroskeun kumaha nasib si LAMTOROGUNG teh.
Dicha Hilza Chaerudin
nyaan tateh..
Yusef Muldiyana
Dicha Hilza Chaerudin, Ih nyaan... Taroskeun ka Nazarudin Azhar.
Dicha Hilza Chaerudin
pami harmoko dimana...
Yusef Muldiyana
Harmoko dambelna di Galeri Kita Jalan Martadinata payuneun DISPARBOD (Dinas Paranti Bobodoran)
Yusef Muldiyana
Maman Gantra jeung sainyana HARMOKO mah dambeulna di Galeri KIta , nami dununganna Aming D Rachman. Taroskeun geura ka Kang Godi Suwarna, tangtos uningaeun.
Toni Lesmana
Tutut...tutut...tutut...naha uing teu kapikiran tutut nya salami ieu...
Yusef Muldiyana
Toni Lesmana, pami Tutut anu sok diicalan sasih siam mah emut wae nya?
Yusef Muldiyana
Iwan R Jayasetiawan ku uing rek digugat ah , bieu kuring Nyelektrok gula kawung jeung kalapa ngora, geuning ieu huntu kalahka beuki nyeuri.
Yusef Muldiyana
Teh Nena kadieu geura urang meser ketan.
Toni Lesmana
Hoyong ketan ih, anu lebetna aya felali...
Mahpudin
ketan lembang jeung sambel oncom.. makkknyuuuss...
Iwan Hanjuang
bejana ketan italy mah cangor jeung beye..wakwakkkkk
Yanti Sri Budiarti
Hayu atuh ka Lembang...:) Hoyong ketan mah..! Mung tutut mah tos langki...kedah ka punclut..he he
Godi Suwarna
:"Haha...! Heded lah...! Tos rada karampa ayeuna mah. Kiatna fikmin Yi Perbu teh dina milih-milih ngaran tokoh fikminna. Ngaran-ngaran nu dipiwanoh mere kesan husus ka nu maca. Siga dina ieu fikmin, upama ngaran tokoh-tokohna diganti, bakal ngurangan ajen fikminna..."
Nena Cunara
ari anu kikiplik meuleum jagong gigireun Tutut jang Indra kitu?
Maman Gantra
Nah, si Teh Nena... Ka mana bae, tara katingal ameng ka dieu?
Herdy Pranadinata
Mbak Tutut Sapiriumpi, dijungkir jumpalikeun tah ku Ang Yusef Muldiyana II mah. Teu walakaya tah. Heded pisan
Yusef Muldiyana
Teh Nena Cunara nu meuleum jagong mah sanes Indra tapi fikminer, jenenganna Dery Andriawan. Maman Gantra, SIbuk marios tugas panginten ajeunna mah. Herdy Mulyana ari HEDED aya teu dina kamus di Karaton Fikminsunda.com?
Herdy Pranadinata
Upami di karaton Fikmin mah sadayana aya he2
Yusef Muldiyana
Toni Lesmana, Apoedy Sarah Ihsan anu raos mah sambel suukna. Yanti Sri Budiarti Tutut mah pait. Kang Godi Sakedap deui bijil Mat Gadil & Mat Pelor.
Kokom Komariah
Upami tahun dalapan puluhan...ieu nu ngadamel fikmin tos dicerek manten...he...he...kabayang keneh nuju smp bengalna sabalad- balad eta
Yusef Muldiyana
Kokom Komariah cikan dongenkeun kumaha kabengalanna waktos harita teh?
Maman Gantra
Kutan? Kang Yusef teh bengal nuju SMP-na? Naha ayeuna meni janten lungguh sareng andalemi kitu? Teu ngartos abdi mah?
Yusef Muldiyana
Kang Maman Gantra bengal teh sinmgkatan. B = Berehan. E = Elegan. Ng = Ngarti kahayang batur. A = akur jeung sasama.
Maman Gantra
L-na ka mana, Kang Yusef?
Yusef Muldiyana
L = LAH MANEH MAH TATANYA WAE !? Hahahahah...
Yusef Muldiyana
Maman Gantra eta tos diwaler. Kang Nana Sukmana anu ieu tos diaos?
Maman Gantra
Hahaha... (Pasti memang diniatan kitu nya, Kang Yusef? L-na ngahaja teu dibukakeun heula?)
Maman Gantra
Nu mana, Kang Yusef? Waleran naon?
Yusef Muldiyana
Maman Gantra muhun ngarah ditaros heheeeee
Yusef Muldiyana
Maman Gantra itu anu L tadi abdi telat enter kabujeung Akang ngawaler.
Yusef Muldiyana
Yusef Muldiyana II menyebut Nyai Endit pada Fiksimini Basa Sunda anda.
Yusef Muldiyana
Ahmad Yani & Ahmad Fawzy Imron nuhun jempolna ?
Yetti War
asa ngimpen
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
ceukeukeukkkk...kutan dagang beuleum ketan ayeuna mah da kamari-kamari mah muka konpeksi jeung Mayangsari, bangkrut kitu?
Ibnu Hijar Apandi
hahahaha.... eta tukang ketan di lembang, paingan ngageberan ketanna sok nari tungkul da horeng mba tutut....
Lies Tjandra Kantjana
Ketanna mah biasa Kang ! Ferarina kahoyong si bungsu !!
Nena Cunara
euleuuuuuh..... geuning masih keneh rame warung nyi Tutut teh ? ayi yusef muhun raos ketan nyi Tutut teh, tapi hanjakal seueur teuing kalapana , matak keremian. ayi Maman Gantra teu udar ider heula aceuk teh nambru. waktos jaman di Buahbatu ayi Yusef Muldiyana teh leres pisan lungguh timpuh ,antieum tapi nalaktak,sagala dikotektak,ngopepang sagala di cepeng kitu tah kalakuan ayi yusef teh
Maman Gantra
Halah sing enggal damang atuh, Teh Nena. Eta nu dicepengan ku Kang Yusef teh naon bae? Bet dugi ka tiasa siga ayeuna?
Metty Azmira
dupi Pa Sudomo naha teu kasebut? padahal Pa Sudomo teh Pasukan Doger Monyet saur Harry Roesli mah dina laguna Ciciowerkewer, qiqiqiqi...
Nena Cunara
nuhun pidoana ayi Maman. pokona naon anu katingali langsung dicepeng , sok geura taroskeun ka jinisna
Yusef Muldiyana
Neng Tini Martini diantos