Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tumpeng AhÉng

Kénging Yusef Muldiyana II
Dipidangkeun dina lapak 13 Fébruari 2012 21:53:53

Di rohangan imah aya tumpeng , dikulilingan ku para sémah anu ngahaja diondang. Ér-té, Er-wé, Lurah jeung Camat, Bupati, Kapolsék, aya dina riungan “Tuh geuning ustad jeung rombongan marawis geus datang,” Ceuk pamajikan. Rombongan maruka séndal , arasup ka rohangan bari nyalaman sémah nu geus datang tiheula, gék sarila. “Marawisna lagu Ayu Tingting nya?” Ceuk si bungsu. “Éh, teu meunang kitu, pamali!” Témpas si cikal. “Sok atuh kang, buka ku akang.” Ceuk pamajikan . Kuring ngaluarkeun kecap bubuka “Asalamualaikum Warrahmatullahi Wabarokatuh.” “Walaikum salam Warrahmatullahi Wabarokatuh” Ceuk kabéh. “Para wargi sadaya, ngahaja sim kuring ngondang para wargi sadaya, margi danget ieu sim kuring baris ngayakeun syukuran wiréh fikmin sim kuring anu judulna Dongéng Ahéng dipuji ku Kang Godi Suwarna sinareng Nyai Endit. Sajaba éta seueur anu ngajempolan. Ogé aya sababaraha fikmin kuring lebet kana Fikmin Petingan, salah sawiosna Fikmin Euis anu tos kenging ngaropéa Kang Nana Sukmana. Tah kukituna mangga ayeuna para wargi nyetél laptop masing-masing , masang modem séwang-séwangan, lajeng buka Fikminsunda.com”

Komentar (37)

Yusef Muldiyana
Nuhun Rudya Kuz. Palay tumpeng?
Yadi Fathur
Memeh maca ngajempolan heula. Terus seuri sorangan.. Ke Komentarna mah.. heuheuh
Yusef Muldiyana
Nuhun Yadi Fathur Berkata mangga purak tumpengna
Yadi Fathur
Cobi kintunkeun tumpengna. Ang.. Ngan omat, kedah Format JPG ... hueheuh
Shohiba Nu'man
Keukeuh abdi mah. Hoyong marawisan ayu ting ting.. heuheu
Rudya Kuz
kantenan ath akang,
Yusef Muldiyana
Yadi Fathur Berkata ke nuju diedit heula na corel. Muhammad Shohiba Nu'man Lagu Toiba we nya? Rudya Kuz Tumpeng teh hartina SeTUM jalanna lemPENG
Shohiba Nu'man
Sae Toiba oge. Asal sanes Bang Toyib bae. Sok alim uih si eta mah.
Rudya Kuz
heuheuheu
Herdi Pamungkas
nyaan aheng deui wae yeuh.....tumpeng ayu tingting...
Ahmad Muzacky Assahary
ayu ting tingna nu enggal kang...
Yusef Muldiyana
Herdi Pamungkas salaku Camat, Muhammad Shohiba Nu'man salaku ustad, Ahmad Muzacky Assahary salaku pemae marawis hahahahaaaa
Rinto Variasirias
ladang fikmin teh digolangkeun deui kana fikmin. Aya ku aheng! Heuheu,,,
Sri Mulyani
punteenn, asslkm.. muka heula sendal bade ngiringan riungan ah, ieu nepangkeun , sekdes hasil pemilihan voting, td teu ka absen, bilih pundung geura ieuh..polxesna teu di ulem Kang,
Yusef Muldiyana
Rinto harahap sebagai vokalis marawis, Sri Mulyani sebagai mentri
Maman Gantra
"Hatur nuhun ka sohibul bet, Aang Yusef. Sim kuring salaku Ketua Karang Taruna Lebak Fikmin siap nampi fikmin sanesna," saur Asep Codet, bari rarat-reret, milarian Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu nu ti tatadi teu katingali.
Yusef Muldiyana
Maman sami abdi oge tatadi teu ninggal pimpinan marawis Dodong Kodir
Ahmad Muzacky Assahary
hapunteun ka sohibul baet ieu marawisna tos bade soek.. Kumargi nakolna ku peso...
Sri Mulyani
Huhuuyy sik asiklah
Yusef Muldiyana
Ahmad Muzacky Assahary meni mararawis nya anggoan jaman ayeuna. dimana aya nu marirah ? hehe.. Sri Mulyani saya juga huhuy lagi
Yusef Muldiyana
Dewi Budi kadieu...!
Dewi Budi
kabagean keneh tumpeng teu nya?
Yusef Muldiyana
Ke dipangdambelkeun khusus kanggo Neng Dewi mah
Yusef Muldiyana
Dery Andriawan, Deri Hudaya, A Deri Cahyadi pokokna sarupaning nami Deri kadieeee bisi seepeun tumpengna
Dery Andriawan
nu disebut panghelana anu pangkasepna...:)
Tiktik Rusyani
Kahartos pisan kabingah Akang, pedah dipuji ku Kang Godi Suwarna sareng lebet kana fikmin petingan dugi ka numpeng sagala. Da abdi oge pami nampi jempol sareng pujian ti Kang Prabu, admin nu sanesna sareng ti fikminer, wah asa janten panghebringna weh. Untung aya lalangit janten teu dugi ka ngapung. Wilujeng ah.., fikmin nu nyarioskeun fikmin ieu ge hebring.
Yusef Muldiyana
Kang Iwan Hanjuang, Acep Iwan Saidi, Iwan Ardhie Priyana Iwan Setiawan, Iwan Soekri, Iwan Hermana, Iwan Sumaryana, Iwan B. Setiawan, Iwan Sobarna Pagaden Iwan Setiawan, pokona anu namina Iwan kadarieu murak tumpeng!
Iwan Hanjuang
jing tolok tok jing batok bulu haji usman,cicing geura cicing urang be... lalaunan..hehehehe
Yusef Muldiyana
Ceu Tiktik Rusyani haturnuhun, leres bingah taya papada tapi moal agul sieun katindihan lalangit
Yusef Muldiyana
Iwan Hanjuang Jing nongna nongna meuleum siki nangka tilu menang hiji
Tiktik Rusyani
yaktos...yaktos., he.he
Ki Hasan
Aya catetan ti uing, Kang Yusef Muldiyana II, di lembur uing mah "nyalaman" teh ilaharna disebut "munjungan".
Yusef Muldiyana
Ki Hasan tah tah tah, manawi abdi munjungan teh nepungan
Ki Hasan
Ari nepungan mah, tiasa nepangan atawa ngadeuheus. Kitu cenah wartosna.
Yusef Muldiyana
@Ki Hasan , munjungan sareng munjung bentenya? Munjung mah ngabaladna sareng nyupang, ngipri, nyegig kitu sanes?
Ki Hasan
Asana mah leres kitu pisan.
Iwan B. Setiawan
Yusuf Muhdiyana II : hatur panguleumna.Leres aheng tumpeng teh, geuning tina congcotna jumerit rewu~rewu niruk langit indonesia.....