Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Usum Hujan

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 13 Fébruari 2012 21:44:40

Danget ieu gusti Alloh SWT ngalungsurkeun hujan di tatar sunda nu gemah ripah loh jinawi. Mugia Mantena ngawidian tukang bajigur ngalangkung ka payuneun rorompok pribados. Amiin

Komentar (6)

Yusef Muldiyana
Mugia sim uing teu kabanjiran deui.
Yadi Fathur
Ang Yusef Muldiyana II:: Amiin
Maman Gantra
Amin...
Yadi Fathur
Pidungana Ang..
Asep Saeful Mimbar
Amien... Tapi lepatna tukang bajigur teh, tos puguh kiruh, hayo dikucek bae... hehe.. salam
Yadi Fathur
Waalaikum salam Pak Haji Asep ... Lah ieumah tambih balem we mikmin teh.. da kumaha atuh ideu teh meni sesah ngotektak ngaropeana geuning. siga bajigur.. heheh..