Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Tempat Pananyaan

Kénging Yusef Muldiyana II
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2012 20:09:30

“Abdi mah hoyong lancar wéh dina usaha” Paménta kuring ka Ajeungan Abun di kamar praktékna. Si Zenal ménta hayang geura kawin bari nembongkeun foto Ida, Si Junjun mah hayang jadi juara dina lomba lawak. Sanggeus méré kalimah-kalimah anu dicatet dina kertas , ajeungan nanya ka Ayi “dupi encép anu gondrong palay naon?” Ayi ngajawab “Hoyong peralatan syuting sareng éditing” ceunah. Na ari Ayi teu eleum-eleum ka ajeungan ménta nu kitu? Kuring ngaharéwos ka Si Zenal “Nyaho kitu kuring gé ménta saparangkat gamelan tadi téh” Zenal ngaharéwos ka ceuli lebah katuhu “urang ge kuduna menta calana Jean’s tadi téh” Kadéngé Junjun ti belah kénca “kaduhung teu ménta gedong kasenian”. Saminggu ti eéta kuring narima sms nada heureuy ti Rinrin Cadraresmi “Kang bilih tepang sareng ajeungan Abun, uing pangmentakeun Kamus Bahasa Sunda nya ,paragi nyieun fikmin, hihihi 3x :D ”Sigana dongéng pamenta Ayi ka ajeungan geus nyebar kasasaha.

Komentar (30)

Shohiba Nu'man
haha.. edaaas..!
Yusef Muldiyana
Nuhun Muhammad Romyan Fauzan aeh Muhammad Shohiba Nu'man
Yusef Muldiyana
Muhammad Shohiba Nu'man bilih bade ka AJengan ABun dianter ku sim uing
Yusef Muldiyana
Kang Herdi Pamungkas bade daftar deuih? Bilih bade nyuhunkeun pesawat terbang hahaaa
Shohiba Nu'man
Teu kedah, Kang! pami peryogi mah abdi kantun ngadeuheus di Cawokah Nasional. haha..
Metty Azmira
di palebahan mana Kang Yusef, Ajengan Abun teh, wios mayarna ku tahu? hehehe..
Yusef Muldiyana
Meila Handayani eh maksad teh Metty Azmira palay naon?
Herdi Pamungkas
pangwartoskeun bade nyuhunkeun helikopter...
Yusef Muldiyana
Tah, bilih bade disarengan sms weh ka sim kuring di 081320542145 , asal ulah malem jumaan sareng malem salasa, libur.
Yusef Muldiyana
Metty Azmira, kapungkur mah di jalan Pabaki, duka ayeuna mah
Yusef Muldiyana
Taaah Ahmad Fawzy Imron bilih bade nyungkeun saperangkat drum, mangga cobian tataros ka anjeunna
Ahmad Fawzy Imron
bilih ajengan abun aya wagelan. Tiasa sumping ka rorompok. Mangga bade aya kahoyong naon oge...kecuali hiji..teu kenging hoyong janten sutradara drama basa sunda. Eta mah abdi teu sanggem nyaumannana...
Yusef Muldiyana
Eva Nurlianah, Yadi Fathur Berkata, Asep Komara, Cicara Cac, mangga diimpeng weh heulaanan kahoyongna engke sasarengan kaditu, etang2 picnic.
Shohiba Nu'man
hahaha...
Maman Gantra
Bade iraha arangkatna, Kang Yusef? Abdi aya nu nitip, yeuh: Hoyong janten juara Indonesian Idol!
Yusef Muldiyana
Ahmad Fawzy Imron, urang gentos weh atuh pami kitu mah tatarosna ulah ka Pa Abun tapi ka Ahmad Fawzy Imron
Yadi Fathur
Abdi mah hoyong terang alamat palsu.. heheh... komo nu nyanyina mah..
Yusef Muldiyana
Maman Gantra saha anu hoyong juara idol teh? Lenny Magdaleni atanapi Kyai Matdon ?
Yusef Muldiyana
Yadi Sutomo eh Yadi Fathur Berkata anu kemana kemana tea nya?
Maman Gantra
Nu paling ngebet mah Rudi St Darma sareng Rahmat Jabaril, Kang Yusef...
Yusef Muldiyana
Rudi St Darma sareng Rahmat Jabaril kedah guguron heula ka Mas Untung Wardoyo sateuacan ka Ajengan Abun Kang Maman.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Abdi hoyong ih..
Yusef Muldiyana
Mangga Nyai Endit, Aeh Nyai Binong eh Nyi Roro, Nyai Pohaci duh maksda teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, ke disampeur ku Akang, pasti hoyong tepang sareng anu panggang tea nya?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
meni terangan kang Yusef Muldiyana II mah..
Irman N Dimyatié
:"Saur Ajengan, naaa eta mah Jang Yusef Muldiyana II... meni dibeja-beja sagala. Jadi weh mama kasohor....".
Dadan Sutisna
Éta Kang Ayi henteu nyuhunkeun software Pinnacle, Kang. Padahal karesepna... ngédit vidéo maké Pinnacle bari rambut ngarumbay kana kibod.
Yusef Muldiyana
Barang kang Ayi pabaliut dina ngedit, diteraskeun ku Dadan Sutisna supados Neng Euis Balebat bi8ngah.
Dadan Sutisna
Hahaha, naha jadi ka dinya jigna...
Yusef Muldiyana
Dadan Sutisna kasuat-suat bongan uing anu disalahkeun pajar ngajongklokeun hahahaaaaa
Meila Handayani
Hai kang yusef,wartoskeun ka ajengan abun abdi sono palay tepang HªhªhªHªhªhªHªhªhª