Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fikmin

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2012 10:05:29

Diah Pitaloka, mindeng diganggu impenan goreng dina satengahing kulemna. Anjeuna ningal panonpoe ngagantung di langit, tapi dumadakan ngabeulah jadi dua. Satuluyna eta panonpoe ngagejebur ka laut, ngarobah caina jadi beureum getih. Impenan samodel kitu terus-terusan ngaganggu kulemna saprak utusan Majapahit datang ka Nagri Sunda.

Rebutan harga diri antukna nimbulkeun perang rongkah. Dua kakuatan teu daek serah bongkokan ku cara kitu-kitu wae.

Dyah Pitaloka, nanggung kawirang. Kahormatan diri leuwih utama batan nyawana. Antukna Diah Pitaloka merjuangkun kesehatan jeung kesejahteraan masyarakat di Komisi IX
Perang bubat di Jalak Harupat. Viking jeung Bonek jadi baraya, guyub sauyunan ngarempug The Jack.

Komentar (2)

Mahpudin
Meni asa hina kedah maen rempug ka the jack... hiks... heuheuheu...
Yadi Fathur
Sanes maen rempug Ang... tapi satu hati heheh