Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ayat Panungtung

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2012 09:26:12

Juma’ah saba’da ‘Ashar, di antara ténda-ténda pulas bodas nu ting parentul di Padang Arofah, katingali aya nu calik na luhureun onta, katingali semu nu alum, cisocana ngalembéréh maseuhan damis, rarayna hurung ngempur cahayaan. "Keclak !" "Keclak !", cisocana ngeclak tinggurilap lir mutiara, katojo ku cahaya panon poé soré.

"Qod Taamma diinunaaa, … Qod Taammaa diinunaa…, Qod Taamma diinunaa…," Gorowok para Shohabat ngaguruh, ngeundeurkeun jagat.

Ditengah-tengah kagumbiraan para shohabat dina nampi ieu warta, aya hiji shohabat nu katingalina bénten sareng shohabat nu sanésna, anjeunna nyegruk nangis bangun kanyenyerian.

"Limaa Tabki Ya Abaa Bakrin Fii Maudhi’il Farahi wa suruur, Liannallooha Qod Tammaa diinunaa…?." Taros para shohabat.

“Ammaa sami’tum anna taammal amru bada’a naqshuh ?, Anjeun sakabéh henteu nyaho mushibah naon nu bakal ku urang katarima ?, Ayat panungtung méré iber, yén Hasan jeung Husén moal lila deui bakal jadi incu nu yatim, tegesna bakal dikantunkeun ku Eyangna, nya Rosululloh S.A.W., jungjunan”.

Komentar (4)

Asep Wihana
Abu Bakar ra, jalmi surti kana naon anu didugikeun ku Rasulullah saw.
Wangsa Susena
Leres pisan kang Asep Wihana...nu matak payus mantenna gaduh gelar 'Ah-Shidiq'.
Iis Nur Aisyah
Religious numutkeun kamus bahasa Inggris mah wah sae pisan, emut deui waktos pelajaran Sejarah Islam.
Wangsa Susena
Alhamdulillah ... haturnuhun Teh Iis Nur Aisyah, nyanggakeun teh !