Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mahoni Jeung Poster

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 11 Fébruari 2012 21:02:59

Getih ngucur tina awak Mahoni. Cimata ngalémbéréh maseuhan poster nu gambarna katembong keur nyeungseurikeun nasib batur. Taya tangan pangawasa Mahoni nyingkahkeun gambar ririwa. Batin ngajerit nyambat angin nu teu weléh ngusapan. Mahoni gugupay, wakca teu sudi dirina jadi tumbal kahayang nu boga poster.
Siuuuuut! Gelebug! Bareng jeung sora handaruan, Mahoni kuliat ngaleupaskeun paku nu rapang dina awakna. Poster ngabeng, ngalayang ka awang-awang. Nembus ngapruk jomantara. Koléang, brek ragrag dina lahunan Izrail. Poster diteuteup seukeut ku Izrail. Diilik-ilik, dibulak-balik. "Ieu mangklukna nu kudu dicabut nyawa, naha jadi rimbil ku gelar?"

Komentar (8)

Cassa Grande
mantap. ideuna liar
Taufik Hidayat
Hatur nuhun wadya balad jempoler kana pangrojongna. Kang Cassa Grande....hatur nuhun pami katampi mh. Lahlahan ieu nyobi fikmin daria. Hehehehe
Mahpudin
mantaaappp... heuheuheu.. enya iraha sakolana eta jelema teh.. ujug" gelar jiga kareta api panjangna.. heuheuheu...
Dadan Sutisna
Hadé, Mang. Tina poster bisa jadi fikmin siga kieu.
Taufik Hidayat
Kang Apoedy Sarah Ihsan.. Sakolana apanan di hotel. Sabulan sakali, mayarna we duka duit meunang nanahaon. Hehehehe Kang Dadan Sutisna... Alah haturan juragan kersa rurumpaheun nyurahan. Hatur nuhun pami katampi mah. Rumaos diajar keneh nun..
Herdi Pamungkas
hebring kieu ieu fikmin, sip..lah...lanjutkan...
Taufik Hidayat
Kang Herdi Pamungkas... Adeuh asa ngapung ieu irung. Neda piwurukna juragan, sasatna nembe makalangan abdi mah. Masih jajangkar hehehehe
Herdi Pamungkas
kang Taufik Hidayat urang sasarengan we upami dijar mah, da simkuring ge sami...