Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mulung Runtah

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 11 Fébruari 2012 19:48:31

Geus aya kana sabulanna, unggal isuk jeung soré, aya saurang Nini-nini, gawéna téh ngan mulungan runtah di sabudeureun Masjid, ti mimiti kalakay nepi ka palastik urut wadah jajanan barudak kabéh taya nu kaliwat, nepi ka buruan jeung sabudeureunana beresih taya hiji-hiji acan runtah nu nyésa. "Isuk mah méméh datang éta Nini-nini beresihan heula sabudeureun ieu Masjid, kami teu téga ningalina," Ceuk ketua DKM ka Centéng Masjid. Isukna bener baé, méméh datang Nini-nini Masjid téh geus beresih, tapi aya nu anéh, sabab éta Nini-nini téh bet nyegruk ceurik, "Ku naon Ma, bet nangis ? abdi mah hawatos ka Ema, wios da nu beberesih mah tos aya nu ditugaskeun, Ema mah tong répot-répot". "Ih Ujang, sanés kitu, upami teu aya runtah nu dipulung ku Ema di ieu Masjid, atuh meureun Ema ngirangan étangan ngaos sholawat, sabab sahiji runtah saaosan sholawat ka Kanjeng Nabi".

Komentar (10)

Metty Azmira
Kang Wangsa Urang Subang Pituin, mani sami sareng postingan Kang Iwan Hanjuang.
Wangsa Susena
@teh Metty Azmira... nu leres teh ?.. duh hapunten kang Iwan Hanjuang manawi teh henteu sami.... hapunten pisan teu aya maksad tuturuti ..duh naha nya meni kaleresan kieu...
Iwan Hanjuang
wios Yi,panginten nuju sahate.. hehehehe
Wangsa Susena
muhun panginten nya kang !..sakali deui neda sihapuntenna kang !
Tatang Sumarsono
Asa loba sasaruanana jeung jieunan Ang Iwan, nya?
Wangsa Susena
Sumuhun kang Tatang Sumarsono.. duh janten isin..rumaos henteu alak-ilik heula, jol mostingkeun bae,.. tapi tangtosna nu saena mah fikmin nu kang Iwan Hanjuang .. haturpunten.
Erna Rusnawati
Subhanalloh, teu nyangki pungkasanana dianggo etangan sholawat. Jempol lah Kang (sok sanaos saurna karyana sami sareng Kang Iwan)! Mung eta sebatan "centeng", konotasina asa negatif
Metty Azmira
Pami ka "merebot" mah rada sakinten nya Teh Erna Rusnawati, hehehe...
Erna Rusnawati
Lrs psn Teh Metty!
Sarjang
Ieu teh hiji kisah anu kantos sababaraha kali diaos. Sim uing ge gaduh niat midamel fikmina. Nanging upami entos ku duaan mah, panginten entos cekap... Salahsawios carita anu matak kukurayeun. Sae Kang!